Internet si TV in UK – partea a IV-a

On 22 noiembrie 2011, in timp liber, Utile, by Andrei Lefter

Citeste partea I: CLICK AICI!
Citeste partea a II-a: CLICK AICI!
Citeste partea a III-a: CLICK AICI!

Dupa esecul de a-mi instala internet, telefon fix si TV cu Sky si Virgin Media, mai aveam o singur varianta: BT (British Telecom). In cateva zile (internet mobil de la O2 cu semnal foarte prost si extrem de rar) am reusit sa intru pe site si sa vad ce oferte prezenta BT pe site-ul oficial. Intai am avut inspiratia sa-mi fac testul pentru TV: introduci codul postal al cladirii unde locuiesti si pe site ti se spune exact de ce poti beneficia. Am introdus codul iar rezultatul posturilor pe care le pot urmari din apartamentul in care stau a fost egal cu… ZERO! (in punctul asta stiu cel putin o persoana care m-ar face mincinos sau ar spune ca exagerez, ca prea mi se intampla toate numai mie. Eu doar le povestesc pe toate o data si probabil de asta pare incredibil. E adevarat, mai multe persoane pot confirma, iar situatia in care sunt – adica inca fara internet – vorbeste de la sine) Am renuntat deci si la BT inainte de a mai face alte demersuri.

Ce credeti ca s-a intamplat in continuare?! Am revenit la punctul 2, ati ghicit, cautare, cercetare, oferte, internet+telefon+TV, numai ca de data asta, fara TV. Imi doream neaparat internet, nu mai conta de la cine, doar sa mearga si sa nu depinda de semnal!

Ce variante mai aveam disponibile? O sa radeti, dar mie nu-mi arde de loc de ras. Singura varianta ramasa neexploatata: Sky. Doar internet de la Sky, pentru ca, asa cum ati citit mai inainte (vezi partea a II-a), baietii nu au reusit sa-mi monteze o antena subnutrita de satelit pe un perete, la etajul al II-lea. Sigur, deja devin repetitiv, am aplicat metoda per-pedes si m-am deplasat in minusculul mall din localitate pentru a resemna un contract cu Sky, de data asta doar pentru internet si evident, telefon fix.

Data preconizata, cele minim 3 saptamani, 22 noiembrie! (adica AZI!!!)

Povestea nu s-a terminat. Va voi tine la curent… a apropo de curent, mi-a venit o idee. V-o spun altadata. Aventura continua!

PS. Alte adaugiri si informatii utile:

1.       Nu va imaginati ca celelalte companii va pot aduce internetul in casa ma devreme de cele 3 saptamani standard!

2.       Uitati-va bine la taxa de instalare si la taxa de inchiriere a liniei telefonice! Pot exista diferente semnificative de la o companie la alta!

Citeste partea a V-a: CLICK AICI!

 

2 Responses to Internet si TV in UK – partea a IV-a

  1. Razvan spune:

    Sa ne tii la curent. Credeam ca irlandezii sunt tipicari, insa vad ca la ei este mult mai simplu sa iti instalezi net si tv. Aa, si eventual si cu teste de viteza, daca o sa ai net prin cablu (speedtest.net sau http://speedtest.bocu.ro/).

  2. Cristian spune:

    Cum merge netul pana la urma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.