A inceput ca un raspuns la un comentariu, dar m-am lungit si am generalizat, asa ca l-am facut postare! Oricum trebuia sa mentionez si asta pentru ca unii nu au inteles despre ce este vorba.

Blogul este un jurnal personal (in sensul de propriu) deschis prietenilor prin postarea lui pe internet. In el, eu pot scrie orice: amintiri, inventii, fabulatii proprii, mitomanii, aberatii, ironii etc.

Blogul de fata nu e agentie de presa si nici birou de informatii.

Daca cineva se simte lezat in orgoliu/caracter/interes/sau in alte locuri poate sa navigheze oriunde in alta parte pe internet. Nu imi va aduce prejudicii. Nu sunt platit ca sa scriu pe blog, nimeni nu e obligat sa-l citeasca!

Ce scriu aici sunt parerile mele, ideile mele, gandurile mele. Imi apartin si le impartasesc prietenilor mei.

Blogul meu e spatiul meu, locul meu virtual unde ma exprim LIBER! Cand ajungi aici, e ca si cum intri in casa mea. Nu te pot lasa sa intri cu bocancii plini de noroi si sa-mi calci covorul persan. Nu pot sa accept comentarii jignitoare, ofensatoare, injurii, la adresa mea sau a familiei mele. De aceea am setat la comentarii sa nu treaca niciunul fara sa aiba nevoie de aprobare.

In prezentul blog nu am nominalizat pe nimeni, nu am jignit nicio persoana. Intotdeauna am folosit descrieiri generalizate fara a numi pe cineva anume. Unii s-au simtit cu musca pe caciula s-au revoltat si m-au amenintat in cei mai duri termeni, desi nicaieri in text nu se mentiona vreun nume sau macar ceva care i-ar fi putut lega de continutul textului.

Insa cand cineva (poate sa-si lase numele, porecla sau poate fi anonim) imi lasa un comentariu jignitor (pe blog) raportul se schimba, cuvintele lovesc direct in mine. Anonimul care a lasat mesaj, cat si anonimul despre care scriu eu in postarile mele (cel care se simte lezat fara sa fie nominalizat) sunt total necunoscuti, pe cand eu, Lefter Andrei din Gugesti, ma prezint aici cu poza si cu numele si ma poti identifica usor. Iar atunci cand spui de tatal meu, sora mea, sotia mea, etc, afirmatiile anonimului isi ating tintele, direct, fara alte ocolisuri.

Pe acest blog nu voi accepta niciun comentariu jignitor sau neadecvat indiferent ca mi se adreseaza mie sau cititorilor mei.

Daca ai ceva de spus, esti nervos, frustrat, FA-TI UN BLOG si exprima-te pe larg, da replica pe care tu o consideri necesara! Daca nu te pricepi, roaga un prieten sa-ti faca (blog) si totul e ok. Nimeni nu se va supara…

Pe cei care se simt lezati de indicatorul de mai jos, de textul de mai sus sau de blogul in sine, ii invit sa nu-mi mai citeasca blogul!

interzis

 

2 Responses to Admin

  1. cracket spune:

    com pot vb. cu cineva din conducere…..nu gasesc nici un contact

  2. Andrei Lefter spune:

    Din conducerea cui? 🙂
    Email-ul il gasesti in partea din stanga a blogului sau la „Despre mine”.
    Ma poti contacta pe email sau YM la adresa „adunatedelasate@yahoo.com” sau imi poti lasa mesaj aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.