Coincidente electrice…

On 3 martie 2010, in subiective si personale, by Andrei Lefter

Ca peste tot in Romania (a se citi Romeinia), la tot pasul ai parte de tepe. De la cele mai mici pana la cele date de companiile nationale.

Sa va explic. Am primit factura de la electrica. Soc. Suma pe care trebuie sa o platesc este de-a dreptul ridicola, chiar mai mica decat luna trecuta, desi consumul pe luna asta este dublu fata de luna trecuta. Da, nu ma injurati inca, stiu ca astia au chestia aia cu recalcularea, dar cum s-a nimerit ca recalcularea sa se faca tocmai luna viitoare, odata cu scumpirea kilowatt-ului?! Coincidenta.

Alte coincidente:
– agricultorii primesc subventii agricole, bani europeni dupa o perioada de timp in care are loc fluctuatia valutei europene, iar banii sunt schimbati in functie de cursul valutar – specula la nivel national;
– tinerii casatoriti primesc 200 euro la prima casatorie, banii fiind dati in lei, dupa cateva luni, dar la cursul (euro/leu) mai mic.

Tagged with:
 

5 Responses to Coincidente electrice…

  1. Cristian spune:

    Toate-s vechi si noua-s toate! Nu ma mai mira nimic. Odata ce tu iti dai seama de unele tepe pe care le iei, ei fura mai ingenios, si apoi iar afli tu dupa nu stiu cat timp de ele si ei iar gasesc alternative, si tot asa. E un cerc vicios. Lumea evolueaza sau involueaza. Tind sa cred ca ultima varianta e mai plauzibila, cel putin in cazul nostru.

  2. FAO spune:

    pune banutu deoparte, ca nu te iarta aia recalculata!!!

  3. Andrei Lefter spune:

    De asta-mi place mie inceputul de an, vine cu taxe si impozite, cheltuieli, rovignete si alte nebunii. Urmeaza asigurarile (ai vazut pe gugu cum s-au autodenuntat baietii) si nu vreau sa fac parte din „infractionalitate” asa ca o sa le platesc si tot asa.

    Dar cand mai vine si o recalculare la electrica si un romtelecom parca te unge la suflet! 🙂

    Sa avem un an bun si imbelsugat ca taxe vom avea intotdeauna.

  4. Vio spune:

    Andrei, poate ai timp sa intri pe http://niculae-ionescu.blogspot.com/ si sa ii dai si tu o mana de ajutor. Eu am incercat.

  5. Andrei Lefter spune:

    @ Vio
    Am intrat si eu. Merci de link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.