Protest Dumbraveni

On 10 mai 2010, in locale, by Andrei Lefter

Astazi, 10 mai 2010, la iesirea din comuna Dumbraveni, Vrancea, a avut loc o ampla manifestare de nemultumire a locuitorilor din Caiata, Bogaza, Dumbraveni, Dumitresti, Vintileasca, cu privire la starea dezastruasa a drumurilor judetene si nationale ce le traverseaza localitatile.
Oamenii din cele doua parti ale judetului s-au intalnit la mijlocul distantei, chiar langa drumul european E85, ce traverseaza localitatea Dumbraveni.
Echipaje de politie din Dumbraveni, Gugesti si Focsani, dar si o masina a jandarmeriei, au fost prezente la fata locului dirijand circulatia si asigurand manifestarea pasnica a demonstratiei.
Presa a fost si ea prezenta.
Oamenii pare-se ca au venit sa protesteze impotriva drumurilor proaste, insa pe fondul reducerilor salariale si ale pensiilor au trecut si la lozinci anti-guvern si anti-presedinte.
Protestul a avut loc pe o trecere de pietoni, peste E85, in Dumbraveni. Protestatarii treversau intr-un dute-vino, cu pauze. Aceste pauze fiind menite desfasurarii traficului masinilor care circulau pe drumul european.
Protestul nu a fost fara incidente, minore ce-i drept, jandarmii retinand 2 persoane, eliberate pana la finalul protestului. In incercarea de a surprinde momentul, un fotograf de la Antena1 Monitorul a fost busculat de catre unul dintre jandarmi.

Tagged with:
 

8 Responses to Protest Dumbraveni

  1. Teo spune:

    Cat de curand vom vedea astfel de proteste in toata tara. In orice caz, bravo lor ca au avut curaj sa-si ceara ceea ce este al lor.

  2. FAO spune:

    vezi astia de la Gugesti ce pasnici sunt, daca au drumuri bune!

  3. ana spune:

    felicitari pentru initiativa si curaj ! speram sa iasa ceva din asta daca nu, sigur vor mai urma si altele…

  4. Andrei Lefter spune:

    @ Fao
    Ce carcotas mai esti. Eu sunt sigur ca se vor face si drumurile din Gugesti, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. Pacat ca a venit criza asta… 🙂
    Iar apropo de proteste, gugestenii nu pot bloca E85 pentru ca in capatul lui „Vlahuta” (strada) nu exista trecere de pietoni!!! 😀

  5. omulvaly spune:

    Ba, moare comandantul ca nu a putut „controla” multimea 😀 !!!
    Cose, ce bine dai pe ecran cu Geo 😀 ! Vreau si eu ! 😀

  6. margarit spune:

    da papusoi nu era si el pe acolo ca si ala e un smecher

  7. margarit spune:

    sau comananci

  8. margarit spune:

    in Gugesti nu ca nu-s drumuri bune acolo e cursa cu obstacole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.