VREAU SA FAC UN DUS!!!

On 12 iunie 2010, in locale, by Andrei Lefter

UPDATE: Dupa ce ca programul de apa e ala care e, vai mama lui, cand totusi vine apa, aceasta are o presiune ca a unui batran cu prostata marita chiar inainte de operatie. Mai ales la etajul 3 abia daca pot sa imi umplu ligheanele, galetile si bidoanele in vederea utilizarii apei pe mai tarziu. E cam acelasi procedeu pe care-l foloseau si bunicii nostri pe vremuri, atunci cand colectau apa de ploaie! I N A D M I S I B I L ! ! !

Am sosit din vacanta joi. Nu stiam de programul de vara al apei asa ca am fost neplacut surprins cand joi seara am ramas fara apa neputandu-ma spala (mai ales ca au inceput si zilele caniculare de vara). M-am trezit vineri mai devreme si am reusit sa fac un dus scurt, numai bun si foarte revigorant.

Vineri seara, dupa ce am terminat curatenia, cercetand programul apei mi-am programat un dus pe la ora 9 si ceva, pana-n meci. Ce sa vezi: surpriza! apa se oprise. Am sunat un prieten care a sunat autoritatea cu apa si i s-a comunicat ca de fapt apa nu mai are program pana la ora 23, ci doar pana la 21 (vezi program afisat). Mi-am zis: nu-i nimic fac dimineata urmatoare.

Sambata dimineata (azi), avand liber de la serviciu, n-a mai sunat telefonul si m-am trezit fix la ora 9. Ia apa de unde nu-i. De unde dus, de unde apa de spalat vase, de unde apa de facut mancare?!?!?

La 4 dupa-masa trebuie sa plec de acasa, deci numai bine… Ma intorc diseara probabil de doua ori mai transpirat decat acum. Daca am noroc sa ajung pana in ora 21 voi beneficia de un dus. Promit sa nu consum prea multa apa ca nu cumva sa-l las pe nea caisa fara apa de stropit florile.

ALOOOO, AUTORITATILE!!! VREAU SA FAC DUS!!! VREAU SA BEAU APA!!! VREAU SA MANANC!!!

Nu se poate ca in secolul 21 cand altii au internet gratuit, circula cu masini electrice, au benzinarii automate, trenuri de mare viteza, autostrazi suspendate, samd, NOI SA NU PUTEM AVEA NICI MACAR APA!!!

APA = VIATA!!!

VREM APA!!!

NU MA INTERESEAZA CE PROBLEME TEHNICE, MORALE SAU DE ORICE NATURA SUNT, SA SE REZOLVE SI SA SE DEA APA!

VREAU SA MERG LA TOALETA, VREAU SA FAC DUS, VREAU SA MANANC, VREAU SA BEAU!!! PENTRU TOATE ASTEA AM NEVOIE DE APA!!!

NU SUNTEM IN DESERT SAU IN VREO ALTA ZONA CALAMITATA, SUNTEM INTR-O TARA DE ZONA TEMPERATA, CU RAURI SI IZVOARE, CU APE DE PANZA FREATICA…

Astept sa ploua, sa ies dezbracat afara si sa ma spal cum faceau stramosii nostrii din evul mediu.

Tagged with:
 

3 Responses to VREAU SA FAC UN DUS!!!

  1. lavy spune:

    exista o singura varianta: la garla!

  2. Vio spune:

    Andrei, am impresia că vrei cam multe…

  3. Greg spune:

    eu cred ca noi in loc sa ne ridicam si sa fim la nivelul UE o luam spre urma stramosilor , daca ar face mai multe puturi ….., ar scoate bani in timp ptr ca este ca o afacere dar se pare ca cineva de acolo nu se pricepe la afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.