Spania in finala

On 7 iulie 2010, in diverse, by Andrei Lefter

In sfarsit castiga si o echipa pe care o sustin! Sper ca Spania sa castige Cupa Mondiala!

Hai ai nostri!

 

5 Responses to Spania in finala

  1. Cristian spune:

    Felicitari. Cred ca va fi noua campioana mondiala. Eu am ratat cu Germania.

  2. Razvan spune:

    Si eu tot cu Spania am tinut, impropriu spus am tinut, insa catre ei imi erau indreptate simpatiile. Nemtii sa fie fericiti ca au ajuns si pana in semifinale, nu aveau neaparat valoare de aceasta faza a comptetitiei.

  3. Cristian spune:

    @Razvan, chiar te pricepi la fotbal nu gluma! Aia matura tot in campionatul asta, Spania se chinuie si bate cu 1-0 tari din lumea a II-a a fotbalului, si tu zici ca nu meritau sa ajunga in semifinale. Apropos fotbalul se joaca pe goluri nu pe ocazii si plimbatul mingii. Dar au fost intr-adevar mai buni spaniolii cu nemtii care au parut drogati. Dar sa spui ca Germania a ajuns prea departe in semifinale… mi se pare ca iti alegi echipele dupa culoarea tricoului si nu dupa joc.

  4. Razvan spune:

    Nu Cristian, eu nu imi aleg alte echipe, eu am emotii, cand e cazul, cand joaca doar Romania. In rest, am simpatii, intemeiate pe anumite criterii. In acest caz, pur si simplu nu imi place jocul Germaniei, care mi se o pare un fel de Italie disciplinata. Nu exceleaza prin tehnica, nici prin creativitate, ci doar prin disciplina si determinare in joc. Scorurile grase cu care au castigat in fata Angliei si a Argentinei sunt pure intamplari. Acum cativa ani, nu foarte multi, i-am batut, pe ei pe nemti, cu 5-1, intr-un meci amical adevarat, insa pentru ei nu cred ca statutul meciului este important, sunt convins ca joaca la fel de serios. Probabil ca ai nostri au meritat victoria atunci, insa proportia scorului a fost si atunci intamplatoare,

  5. Cristian spune:

    @Razvan eu cred ca tu te-ai uitat la un alt Campionat Mondial 2010 dintr-o realitate paralela. Daca asculti parerile tuturor oamenilor, Germania si Spania au jucat cel mai frumos fotbal de la acest campionat. Peste asta, poate ar fi bine sa iei putin si CM 2006 unde au ajuns deasemenea in semifinale, jucand la fel de frumos sub comanda lui Low care atunci era secund. Apoi in 2008, au jucat finala cu Spania. Acelasi scenariu. Daca te informezi putin, nemtii dupa cm 2002 au facut un sondaj de opinie in randul populatiei, de unde a reiesit ca datorita jocului urat practicat pana atunci germanii nu mai urmareau echipa nationala. Ca atare au creat un proiect Klinsman-Low care a schimbat fata nationalei Germaniei. De aia au si naturalizat jucatori straini pentru a se folosi de tehnica acestora. Respect opinia ta, dar mai informeaza-te. Si mie mi-a placut cum a castigat Spania. Puteau sa castige si mai categoric, in schimb aici intervine diferenta intre Germania – pragmatica, scoruri mari, si Spania – joc de pase frumos DAR NECONCLUDENT – goluri putine. Sper sa devina mai pragmatici in meciul cu Olanda, ca altfel ii capacesc olandezii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.