Airsoft-ul local n-a murit!

On 4 octombrie 2010, in jocuri, timp liber, by Andrei Lefter

Dupa micile divergente avute de unii dintre colegii de airsoft local, sportul parea sa intre pe o panta descendenta. Din fericire nu s-a intamplat asa, ba chiar din contra lucrurile par sa se indrepte in sus. Ocupat cu nunta am absentat la intalnirile de la Damachioaia, insa baietii au continuat jocul, ba chiar au veniti si oameni noi.

Weekendul asta am participat la un joc de antrenament (in sensul ca nu a fost o competitie organizata) la Bacau. Au fost prezente echipe din Bacau, Piatra Neamt si bineinteles echipa de la Gugesti (ei ne spuneau „baietii de la Focsani” – tot pe acolo ieseam 🙂 ). In total s-au strans in jur de 60 de jucatori printre care si 2 fete. Locatia, pot spune ca, este paradisul airsoftistilor, mai ales a noastra, noi jucand intr-o lunca cu boscheti 😀 Ceva de genul miilor de metri patrati, pline de hale, grajduri, cladiri cu etaj, case, toate abandonate. Se gasesc culoare pavate, carari prin boscheti, canale, santuri, si multe alte lucruri pe care sigur nu le-am descoperit in cele 6 ore de joc.

Primele doua jocuri au fost mai organizate. S-au constituit echipe de 12 jucatori, respectiv 24 (de la al doilea joc incolo) si a inceput paraiala. Echipa noastra, aflata pentru prima data in deplasare, intr-un joc cu atat de multi jucatori si cu locuri complet noi, s-a descurcat admirabil, atat tactic cat si tehnic.

Pe la pranz a inceput si o ploaie torentiala care a facut ca o parte dintre participanti sa paraseasca locatia spre zari mai insorite. Pasionatii au ramas si au continuat „lupta”. Avand in vedere ca majoritatea „conflictelor” aveau loc in interiorul cladirilor, ploaia nu ne-a afectat prea tare.

Spre sfarsitul jocului a mai aparut o echipa, care pana la urma a rupt jocul deoarece era formata din jucatori „invincibili” si „nemuritori”. Datorita acestui fapt s-au creat discutii aprinse care au dus la stingerea jocului, majoritatea jucatorilor parasind locatia.

La final am platit 5 lei de persoana si ne-am vazut de drum cu promisiunea ca ne vom revedea.

Tagged with:
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.