Ma trezesc buimac, indiferent de ora la care m-as culca, tot nu imi pot regla ceasul biologic sa intru in ritmul diminetii. Ma urc in masina si plec spre serviciu. La prima intersectie, desi stau la tara, se apuca unul sa ma injure. Nu il incurci, nu ii tai calea, nu-l agresezi in niciun fel. Si el totusi ma injura. Nu-l cunosc. Nu-l aud, dar il vad clar prin parbriz. E si el la volan, vine din partea opusa. Din stanga si din dreapta trec intr-una masini, pe drumul cu prioritate, deh, e drum european. Eu astept sa intru in intersectie, el ma injura ca nu intru. Oricum ar fi, el are prioritate, de dreapta, caci eu fac stanga, iar el merge inainte. Eu inca astept, el continua sa ma injure. Ma injura cu toata gura, desi nicio vorba nu trece dincolo de parbiz. Poate totusi nu ma injura pe mine, dar de ce se uita in directia mea?
Am asteptat ce-am asteptat sa treaca, dar el ma injura si gesticula, asa ca am trecut eu primul, sa nu-l mai „aud”! 🙂
Nu stiu daca asta l-a potolit, dar macar nu l-am mai vazut. Am intarziat la serviciu si am fost si injurat doar pentru ca am vrut sa respect regulile de circulatie… Imi pare rau, dar sigur voi recidiva in a le respecta.

Tagged with:
 

10 Responses to Cum e sa fii injurat de la prima ora a diminetii?

  1. Vio spune:

    Ugh, e prima dată când ţi se întâmplă? Acum două zile, virez stânga pe o alee şi dau nas în nas cu un meltean într-un gipan (bineînţeles) care stătea în mijlocul drumului. Mă vede, îl văd şi, înainte ca să apuc să spun sau să semnalizez ceva, începe să mă înjure. Ei sunt produsul a 20 de ani de democraţie prost înţeleasă, de libertate a bădărăniei şi neam prostiei.

  2. Gherman Mihai spune:

    DE obicei eu sunt ala raul in trafic.Pe langa asta nu prea apuca cineva sa ma injure ca il las imediat in urma.Si ma tot mir de ca mai am doar 5 puncte…

  3. Andrei Lefter spune:

    Mai, eu nu sunt agresiv in trafic si nici vitezoman, dar ma mai enervez din cand in cand si imi creste tensiunea. Asta cu democratia… e mai mult o proasta educatie si o nesimtire dusa la extrem.

  4. pistoale, nenica! spune:

    In locul tau m-as fi dus si i-as fi tras o mama de bataie!!! x-( daca asa calm esti tu, felicitari, de la mine iei premiul Nobel pentru pace:)) ce golani umbla pe strazile astea… nu ma mir ca altii isi poarta pistoalul cu ei. de ce nongamerii ii cred pe gameri atat de violenti loool=))???

  5. Cristian spune:

    Pe mine era sa ma bage unu in sant cu o dacie pentru ca pe o sosea aglomerata, seara, la intrarea in bucuresti nu il lasam sa ma depaseasca si facea semne disperat cu farurile. Evident ca nu aveam cum sa il las, pe stanga si pe dreapta veneau masini, tiruri, etc. Cand in sfarsit l-am lasat, vroia sa ma injure asa ca am franat si s-a dus dracu inainte. Din intamplare l-am ajuns, pentru ca nu avea evident unde sa se departeze si mergea in ritmul celorlalti. Eu atunci l-am depasit prin dreapta, si el s-a facut cu junghiul lui spre mine. Atunci am pus telefonul la ureche, am sunat la 112, stiind ca pot sa il reclam. Ei mi-au dat un alt numar 021 9544, pentru Bucuresti, iar pentru alt judet se pune prefixul respectiv, unde am sunat si i-am comunicat doamnei ca un sofer indisciplinat m-a molestat in trafic, dandu-i numarul de la masina si zona in care ma aflam. Nu stiu daca l-au oprit sau nu dar merita incercat. 😉

  6. maddy spune:

    eu cred ca ala era ca mine…asculta BUG Mafia si canta dupa CD.

  7. Diana spune:

    Ieri mi-a s-au trezit niste amintiri de Bucuresti 🙂 Am avut un botez in capitala si pana la locul cu pricina am fost claxonati de vreo 4 ori, nu ca am fi facut ceva interzis sau asa ceva, ci pentru ca pierdeam vremea cu semnalizatul, asiguratul si altele din astea. In schimb am vazut cum cei care faceau slalom fara jena erau chiar admirati si li se acorda prioritate! Deci, sincer, nu mai am nicio pretentie… pana nu imi iau gipan cum spunea prietenul de mai sus 🙁

  8. Mocanuvlad spune:

    Vere, iti pot recomanda „decat” atat: uita-te la urmatorul filmulet http://www.youtube.com/watch?v=zYP7goSXgSI . Ce te intereseaza pe tine e de la minutul 2:20, dar te poti uita si de la inceput, merita! sa-mi spui daca ti-a placut:D

  9. Andrei Lefter spune:

    Da vere, tare! Acum stiu ce am de facut! :))

  10. lavy spune:

    unii oameni sunt foarte nefericti dimineata si injura oricum….s-a intamplat sa fii tu ala pe care sa isi verse naduful. I hate mornings!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.