Targul SF & Fantasy – sectiunea BD

On 28 martie 2011, in timp liber, by Andrei Lefter

Am pus in titlu „sectiunea BD” pentru ca din toata manifestarea de la Muzeul Taranului Roman, pentru asta m-am dus. Am gasit mai greu sala de oaspeti, intrarea fiind oarecum ascunsa dupa niste mese la care se consumau carnati la gratar si bere la dozator. La etajul al doilea, cum intrai, imediat pe stanga era coltul BD-fililor. Sambata am ajuns destul de tarziu, asa ca partea ineresanta se consumase, TOMA si-a adus laptopul si placuta magica (adica grafica) si s-a apucat de desenat, spre deliciul oaspetilor care puteau urmari totul proiectat pe un perete.

Am intalnit oameni pasionati, care fac totul cu drag, manifestand un deosebit talent in arta desenului. Prin intermediul prietenului Octav (scc – smokingcoolcat) am facut cunostinta cu domnii Dodo Nita si Vali Ivan. I-am intalnit acolo si pe Alexandru Ciubotariu (Ciubi), Mihai Grajdeanu, Ionut Popescu, Toma (cevamarunt) si pe cele trei fete care au colaborat la revista comics: Xiusha, Jane Candy si Oana Dobre.

Duminica, Dodo Nita a sustinut si o mini-conferinta despre benzile desenate SF si nu numai, s-au schimbat pareri, s-au pus intrebari si chiar s-a discutat despre directia pe care tinerii desenatori s-ar putea orienta.

Mi-a placut sa vad la un loc atatia oameni talentati si m-am simtit oarecum in plus… chiar daca Octav si-a dat toata silinta sa ma integreze in grup. Poate si faptul ca sunt eu putin sociopat m-a facut sa ma simt izolat. Data viitoare promit sa fiu mai incisiv, mai agresiv, mai bagator in seama si deci poate si mai prietenos. E greu sa te amesteci cu oameni talentati pana nu dovedesti ca meriti sa te afli printre ei. Mai multa munca ma va linisti. La treaba deci! Ca sa ma biciuiti si sa nu ma lasati sa lenevesc, intrati pe adunatedelasate.ro/comics si daca vedeti ca nu apare ceva nou la cateva zile agasati-ma! 🙂
Mai jos cateva poze de la eveniment:

Tagged with:
 

2 Responses to Targul SF & Fantasy – sectiunea BD

  1. Razvan spune:

    Ma bucur pentru ca ai participat la un eveniment ce cu siguranta ti-a facut placere. 🙂

  2. lavy spune:

    like:))
    poate data viitoare va beneficia de mai multa promovare evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.