Big „Fishy” games

On 15 martie 2012, in istorioare, UK, Utile, by Andrei Lefter

Prin septembrie ma cam plictiseam – fara televizor, fara prieteni, fara serviciu… asa ca m-am gandit sa-mi descarc un joculet, nici prea meare dar nici mic! Asa ca am intrat pe BigFishGames punct com si mi-am cumparat unul de acolo. (Da, l-am platit cu cardul – nu era scump asa ca am zis sa fiu de buna credinta si l-am cumparat). N-a costat prea mult, cred ca era ceva de genul 3 lire jumate.
Era un joculet amuzant si interesant, l-am jucat cateva saptamani pana l-am terminat. Apoi l-am uitat printr-un cotlon ascuns si intunecat al hardului (adica undeva in calculator).

Datorita faptului ca ma aflam intr-o alta tara, imi facusem card aici, si deci nu prea mi-am mai folosit cardul romanesc si in consecinta nici nu mi l-am mai verificat vreo cateva luni. Acum doua luni m-am uitat putin la desfasuratorul contului aproape gol, aferent cardului romanesc. Am descoperit stupefiat ca in fiecare luna se facea o mica plata catre BigFishGames! Am ramas mut de uimire. Nu mi s-a spus nicaieri cand am cumparat jocul ca voi plati lunar pentru el! Credeam ca-l platesti o data si e al tau pe viata!

Urmatorul pas a fost dezinstalarea urgenta a jocului din calculator. Mi se parea dezgustator sa mi se ia bani din cont fara ca macar sa fiu consultat, mai ales ca era contul meu! Dupa ce l-am sters din calculator o fereastra mi s-a deschis in care eram intrebat ce m-a facut sa dezinstalez jocul. Sa spunem ca le-am detaliat…

Dupa ce am sters orice urma de joc din calculator si de pe contul meu de Big „Fishy” Games m-am mai linisit.

Credeati ca am scapat asa usor? Amuzant, dar luna urmatoare aceeasi suma era platita din contul meu catre baietii fishy (imputiti) de la BFG!

Care credeti ca era problema? Pai cand am cumparat jocul, in septembrie, m-au facut si membru, asa, din oficiu. Insa nu m-au facut membru onorific, ci membru platitor! 🙂 Acum, m-am „des-membrenificat”, dar deja mi-au luat banii pe februarie, astept sa vad daca mai cotizez si in martie.

In concluzie: Atentie la baietii de la Big „Fishy” Games! Sa nu patiti ca mine…

Tagged with:
 

7 Responses to Big „Fishy” games

  1. Cristian spune:

    :))) Hai la noi la romanica sa iei totul gratis. Ai uitat cum e nu?

  2. Gherman Mihai spune:

    Uite de aia eu folosesc torrenti!Am patit si eu,nu chiar ca tine dar aproape…am zis sa imi cumpar si eu FIFA 2009,original,ce mai…l-am luat,l-am instalat,numai ca n-am prea avut chef de joc online.Intre timp aparuse FIFA 2010 si ce sa vezi,hai sa joc…pauza,serverele oficiale nu mai sunt,asa ce degeaba am dat bani pe un joc original ca n-am ce face cu el.Tot asa,umbland prin magazine,ma izbeste o imagine din copilarie…Red Alert 2…imediat l-am achizitionat,gandindu-ma la macelul on-line ce va urma…acasa insa-install,inregistrare on-line-no servers avaiable!Si nu m-am invatat minte,ca am dat si de o alta amintire:Generals-platinum collection…l-am luat,l-am instalat,si stupoare,merge on-line…doar ca dupa 2-3 meciuri mi-am dat seama ca astia nu au nici un fel de suport anti-cheat pe serverele oficiale,asa ca scarbit am pus iar cd-ul sa se umple de praf.

  3. Cristean spune:

    deci big fish games s-a transformat intr-un big fisting game….

  4. lavy spune:

    :))
    fishy fishy

  5. Razvan spune:

    Salut. Te rog frumos spune mi si mie cum pot sterge contul de pe BFG. Si eu mi am luat teapa de la ei.

  6. Andrei Lefter spune:

    @ Razvan
    Pai intri pe contul tau de BFG si cauti pe acolo pe la membership sau ceva. Nici eu nu mai stiu exact pentru ca am incercat in toate felurile si nu mai stiu unde exact am gasit optiunea sa nu mai fiu membru in clubul lor select. Ideea e ca ei te fac membru cotizant automat fara sa te intrebe. Chiar daca nu mai stii parola sau ID-ul de la ei de pe site, pune-ti adresa de mail si spune ca ti-ai uitat parola, apoi intra pe site si vezi la „membership” sau ceva de genul…
    Imi pare rau sa aud ca nu sunt singurul, dar tocmai in ideea asta am si publicat articolul sa nu se mai arda si altii ca mine. Ma bucur ca e util.
    Multa bafta!

  7. daniel prodigstar spune:

    Daca o sa se aprobe prostiile astea de acta/sopa mai stiu eu ce, numa tepe din astea o sa ne tragem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.