A venit iarna

On 15 decembrie 2009, in diverse, by Andrei Lefter

Din ciclul „Iarna nu-i ca vara”, „noaptea-i intuneric” (cel putin la Gugesti… 🙂 ), „cerul e albastru”, ploaia-i uda”, va spun si eu un lucru evident: „A VENIT IARNA!”

Acum ca a venit iarna, si a inceput sa ninga puternic, totul s-a acoperit de alb in Gugestiul natal. Astfel subiecte de interes local, cum ar fi noroiul cu textura sa unica sau lucrarile incepute, au cazut de la sine. Noroiul nu mai e iar lucrarile au fost stopate. 🙁 Asteptam primavara! 🙂

 

4 Responses to A venit iarna

  1. Cristian spune:

    Stoparea lucrarilor, incepute inaintea primei zapezi era ceva evident. De fapt voi nu ati observat ca asa se practica???

    O chestie interesanta de abordat. Chestiunea parcului central. Parca suntem in comunism. Nu este deschis inca – adica sunt niste plase care impiedica accesul din diferite puncte ale lui – dar toata lumea circula prin el… foarte interesant. Asta ca o paralela intre viata din comunism cand nu se gaseau produse alimentare de cumparat dar toata lumea le avea pe masa.

    Lamuriri???

  2. Andrei Lefter spune:

    Am mai explicat intr-o postare anterioara si am si pus in discutie genul de semi-ingradire a parcului. Acum cateva zile am avut curajul sa ma avant in parc sa vad ce s-a mai inventat pe acolo si sa fac cateva poze si m-am si trezit cu un paznic fioros (in priviri) in ceafa mea…. 🙂

  3. Cristian spune:

    Adevarul ca esti un paparat de temut. Grije mare sa nu te faca.

  4. Diana spune:

    Mie imi place iarna! Efectele nefavorabile le las in planul doi si incerc sa ma bucur de zapada! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.