Iarna pe strazi…

On 16 decembrie 2009, in locale, by Andrei Lefter

Cateva poze de pe E85, localitatea Dumbraveni, Vrancea.

dumbraveni_vn_E85_1dumbraveni_vn_E85_dezapezire_1

In timp ce faceam pozele pe drumul european au trecut doua masini de deszapezire. Una din ele o aveti in poza a doua. Sper sa reusesc sa pun tot astazi si poze din Gugesti…

Tagged with:
 

11 Responses to Iarna pe strazi…

  1. OMU spune:

    E bine ca se circula ! Oare nu e nicio forta locala care sa fi fost apta sa „sparga” drumul Gugesti – Oreavu ? Spun asta pentru ca am citit ca e printre drumurile inzapazite si pe care NU s-a intervenit deloc cu utilaje! Cu cine au votat oamenii de acolo ?

  2. Andrei Lefter spune:

    Nu stiu nimic de drumul spre Oreavu. Stiu ca prin Gugesti, dimineata nu se intervenise cu nimic, insa cand m-am intors de la serviciu drumul fusese degajat cat de cat. Din cate am auzit se pare ca degajarea a fost facuta de un particular, nu am date oficiale, ci doar zvonuri.

  3. OMU spune:

    http://www.vranceamedia.ro/archives/10391
    E ziarul de care-ti spuneam eu !

  4. OMU spune:

    http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=39220 Aici drumul judetean 204 Gugesti-Oreavu apare de 2 ori : la blocate si la drumuri unde NU S-A INTERVENIT cu utilaje pentru dezapezire !
    Asa ca imi pastrez intrebarea despre cei din Oreavu ! :))

  5. Andrei Lefter spune:

    O sa ma interesez… o iau la pas spre Oreavu, cu aparatul la subsoara. Problema e, ca pana „scap” eu de la serviciu se face noapte… Sa vad ce pot face! 🙂

  6. Cristian spune:

    Din cate stiu eu dezapezirea in Gugesti se facea cu masina de „ponpieri” dupe care era tras un „hier” in forma le L. Acuma io stau si ma gandesc oare bani pentru o masina de dezapezire nu au existat niciodata in comuna noastra? Cand eram mic exista o freza dar nu stiu a cui apartinea.

    Dar cum tre sa cumpere vreun mogul de pe la noi o masina de dezapezit asa pentru a mai face niste contracte pe bani publici, astepta-ti-va si la asta.

  7. Greg spune:

    Imi cer scuze ca te corectez tocmai pe tine dar nu e forma de L ci de V! Chiar azi am vazut un tractor de la primarie tragand fierul in forma de V.

  8. OMU spune:

    Greg, e „L”, că are o latură mai lungă dă dea zăpada în şanţ !

  9. Andrei Lefter spune:

    Bine ca nu-i in forma de T ca atunci sa fi vazut confruntare… 🙂

  10. Greg spune:

    Daca tu zici k e in forma de L gandestete oleaca k e la mintea cocosului , lear trebui la astia sa traga de el k tancu k sar infunda si k mati suparat ma duc la primarie sai fac o poza sa vedem exact k toti despre ce vb

  11. lavy spune:

    pai daca nici in capitala nu se dezapezeste, eu nu stiu de ce va mai mirati voi la Gugesti! oricum chiar acum este atmosfera de sarbatoare..exact cand lipsesc eu:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.