Comanda prin SMS

On 15 iunie 2010, in carti, by Andrei Lefter

Intr-o revista pentru pustani, in care am mare incredere (ziceam asa…), pe o pagina era o reclama care-mi vindea o carte. Cartea mi s-a parut interesanta iar modul de comanda genial: prin SMS.

Apoi m-a lovit: oricum o dadeam nu iesea tocmai bine.
1. O comandam, imi sosea, dar de unde stiu astia adresa mea!? Nu cumva astia de la telefonia mobila te asigura ca atunci cand iti faci abonament datele de contact sunt confidentiale?! (apropo de astia de la telefonia mobila: am sunat intr-o zi de pe cartela sa aflu nu stiu ce numar pentru credit sau ceva si am vb cu o duduie care mi-a solicitat numele. De ce??? eram pe cartela si ceream o informatie pe care as fi putut sa o aflu si de pe net… unde nu m-ar fi intrebat nimeni numele. N-am inteles care era relevanta!!)
2. O comand si iau teapa. Nu-mi trimite nicio carte. Pai atunci avem alta problema: tu revista care te respecti tragi tepe din astea prin paginile tale? Plus ca ar trebui sa sesizez pe cineva sa-i opreasca pe respectivi.

Mai era si varianta 3. dar asta am aflat-o doua zile mai tarziu. Dupa un timp esti sunat de catre cei care comercializeaza produsul/cartea si te intreaba adresa si numele in vederea expedierii coletului prin posta! 🙂 La asta nu m-am gandit.

Tagged with:
 

5 Responses to Comanda prin SMS

  1. Greg spune:

    daca trimiti tu sigur nu te mai suna nimeni 100% si nu cred ca trimite la toti banuiesc ca se merge pe primaza unu da unu nu :)))

  2. Vio spune:

    E foarte curios ce spui. Ai PUTUT citi o revistă pentru tineri în România? Eu nu am reuşit. E un amestec atât de penibil de engleză cu română încât eu nu reuşesc. Te invidiez…

  3. Spooky's Blog spune:

    Salut! Scuza-mi comentariul off-topic dar as vrea sa stiu daca ai vrea sa susti sondajul meu http://spooky.haipa.ro/sondaj-despre-droguri/ aici gasesti bannerele http://spooky.haipa.ro/promoveaza-sondajul/ .
    Poti scrie si un post 🙂 . Multumesc

  4. Cristian spune:

    Te-ai dat cu marinaru`!

  5. lavy spune:

    pai tot prin sms se fac acum si abonamente la reviste destul de serioase de business..dar nu stiu exact cum..nu m-am gandit:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.