Au venit cu circul!

On 23 iunie 2010, in locale, timp liber, by Andrei Lefter

UPDATE
Vesit proaste pentru iubitorii de circ la cort: din cauza vremii nefavorabile, cortul nu a putut fi ridicat. Drept pentru care spectacolul va avea loc astazi, 23 iunie, in incinta Caminului cultural, incepand cu ora 19.30. In dreapta am postat poza cu masina care facea anuntul si cu soferul care manca o banana. 😀

Nu, nu zic la misto, chiar au venit unii cu circul pe la „Gugeasca”. Si-au instalat rulotele pe terenul de fotbal din spatele pietei, au inaltat doi stalpi de sustinere imensi, dar cortul se lasa asteptat. Zvonuri spun ca din cauza ploii si a vantului nu au continuat instalarea, dar avand in vedere ca astazi la ora 19 si-au anuntat spectacolul, cred ca ar trebui sa se cam apuce de treaba daca vor sa aiba spectatori.

Din ce am auzit biletul ar fi cam 15 lei, dar multi doritori nu sunt indepartati de pret, suma pe care ar fi blasfemiat-o in fel si chip daca nu ar fi fost vorba de ceva atat de rar pe la noi in localitate.

Va tin la curent si sper sa pun si poze, asta daca o sa am la ce face poze… 🙂

Tagged with:
 

4 Responses to Au venit cu circul!

  1. Cristian spune:

    Circul era deja in localitate. Ei doar l-au reactivat. Lasand gluma la o parte, chiar mi-as dori sa vin la un astfel de spectacol, avand in vedere ca eu nu am mers niciodata la circ. Astept poze, leul cel sfrijit, magicianul betiv, omul ghiulea, plm (plata la mine).

  2. Diana spune:

    Hai mai, ce esti carcotas, mie asa imi place circul! Iar 15 lei nu mi se pare mult…

  3. Cristian spune:

    Pregatiti-va-ti sa va umpleti plamanii cu praf din camin. :-&

  4. Fao spune:

    ba, da nu era circ destul acolo…? parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.