Cel mai nou bloc din comuna… se cojeste?!

On 21 iulie 2010, in diverse, locale, Poza zilei, by Andrei Lefter

Din categoria faza zile/poza zilei va ofer spre amuzament/ingrijorare poza de mai jos. As fi vrut sa nu comentez, dar nu ma pot abtine.

Blocul este nou, dat in folosinta la sfarsitul anului trecut, dupa ce s-a „lucrat” la el vreo 20 si ceva de ani. Ma intorceam acasa si ceva mi-a atras atentia la frumosul meu bloc si fatada lui proaspat vopsita. (Click pe poza pentru detaliu si un cadou surpriza! 😉 )

Da… explicatia nu poate fi alta decat furtunile din ultimele zile care au rupt copaci si au facut ravagii si in zona comunei noastre. Ca e o intamplare singulara nu poate decat sa ma bucure (celelalte bucati din bloc sunt la locul lor!). Probabil in prima zi de furtuna a intrat apa pe dedesubt, pe sub izolatia blocului, in a doua zi vantul a zgaltait placile de polistiren bine de tot (noroc cu tencuiala de deasupra, ca le-a tinut unite), acum suntem in a treia zi. Sper sa nu fie furtuna in seara asta pentru ca probabilitatea ca bucata sa se desprinda de tot este una foarte mare. Oricum de pericol pentru cetatenii care circula in zona nu poate fi vorba:
– cine naiba merge atat de aproape de un bloc?
– langa bloc e spatiu verde;
– cine naiba iese pe furtuna afara, ca sa-i cada in cap bucata desprinsa?
– acum, sa fim seriosi, cat de mult poate cantari un panou compus din polistiren tencuit si varuit?

Gluma, gluma, dar sa se ia masuri urgent! Eu mi-am facut datoria. Over!

Tagged with:
 

3 Responses to Cel mai nou bloc din comuna… se cojeste?!

  1. omulvaly spune:

    da, si eu am observat ca placa este deslipita din partea superioara ! poate nu au fost platite in totalitate lucrarile ! Oricum, la ce te asteptai? Nu ai vazut cat au rezistat ANL-urile de la stadion ( ale politistilor ) pana cand au CERUT renovare ? Bine ca nu te ploua in casa !

  2. lavy spune:

    a inceput de ieri sa cada…hai ca e comic:)))
    zici ca-i de jucarie

  3. Andrei Lefter spune:

    Zici, dar nu-i! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.