Glume proaste – part 2

On 25 noiembrie 2010, in diverse, by Andrei Lefter

Incepusem data trecuta subiectul glumelor proaste si vroiam sa va spun in special despre glumele proaste auto. Nu, nu ma refer la alea in care esti injurat, batut sau esti agresat in alte moduri, ci la glumele alea aparent nevinovate care pot provoca pagube materiale si pot subrezi sanatati mintale.
Exista indivizi, nu numai copii, ci si adolsecenti sau adulti, care dintr-un motiv sau fara motiv sterpelesc un stergator de parbriz (daca le iau pe amandoua intra la categoria hoti), dezumfla cauciucuri (aia care la taie sau le fura intra deasemenea la alta categorie), zgarie masini, samd.
Mi s-a intamplat weekendul trecut, in Ploiesti, in centrul orasului. Am lasat masina parcat in fata blocului, pe bulevard, in parcare. Nu era parcare cu plata sau cu rezervari. Cand sa plec spre casa m-am trezit cu roata spate pe janta. Apuca-te de schimba roata cu rezerva. Eram sigur ca e intepata. Cand am ajuns la vulcanizere, baiatul de acolo n-a reusit sa gaseasca nicio taietura sau intepeatura – roata fusese dezumflata (cel putin asa sustinea baiatul de la vulcanizare. totusi s-a dovedit a nu fi asa – vezi AICI continuarea). Pam-pam.

Tagged with:
 

8 Responses to Glume proaste – part 2

  1. maddy spune:

    asta e vandalism, numai gluma nu e..

  2. Vio spune:

    Man, nu pune la inimă…

  3. lavy spune:

    hmmm…deci fara paguba numai pt nervi

  4. Gherman Mihai spune:

    Pai te pun eu sa te plimbi pe la Ploiesti?Si oricum ai scapat ieftin,pe a mea o zgarie saptamanal…

  5. D@N13L spune:

    pai frate, nu ai auzit ca e Patria Hotilor aici?=)) Romania tara de rahan 0_0!=)) In ploiesti(cu p mic) se intampla foarte des tampenii din astea. Cand s-a intamplat asta? Sper ca nu atunci cand ai venit la mn=))!

  6. Andrei Lefter spune:

    Da… pana la urma s-ar putea sa fi fost intepata. Am fost la vulcanizare, mi-a umflat roata baiatul de acolo si am tinut-o in portbagaj doua zile. Ieri cand m-am uitat era dezumflata. Deci sigur a fost intepata. 😀

  7. Cris spune:

    Buna
    Sunt de acord cu Maddy…
    Nu sunt glume,dar vandalism
    In Italia, pe strada mea acum vreo 4 luni, niste copii( aveau 14-16 ani) au dat foc la vreo 3 masini…
    Cand i-au intrebat de ce au facut asta au spus ca glumeau…si se plictiseau asa ca au dat foc la masini, alese la inamplare…
    Sa speram ca in viitor aceste „glume” nu vor deveni prea dese…
    LadyCris

  8. omulvaly spune:

    Daca ti-a intepat-o , atunci e distrugere insa tin sa te anunt ca desumflatul rotilor unei masini nu poate fi sanctionat legal. Totul pana cand faptasul e prins de proprietar si pedepsit total, pardon ilegal !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.