Cea mai scumpa parcare

On 9 decembrie 2010, in calatorii, timp liber, Utile, by Andrei Lefter

Va povesteam cum m-am trezit in parcare, in centrul Ploiestiului cu roata pe janta. Cand am ajuns acasa am dus-o la o vulcanizare unde, baiatul de acolo, mi-a zis ca cauciucul n-are nimic si ca e posibil ca roata sa fie desumflata. Asa ca am luat roata cu totul, am depozitat-o in portbagaj si am asteptat doua zile. Cand am verificat roata era lasata. Asa ca am mers la o alta vulcanizare. Acolo, in cateva secunde, baiatul care se ocupa de roata mea, mi-a marcat frumos cu creta locul in care cauciucul fusese taiat cu o lama de cutit. Diagnostic: cauciucul nu mai poate fi reparat (cel putin nu la ei).

Am patit-o o data si in Bucuresti, dar baietii de acolo au fost niste finuti, doar mi l-au intepat, deci am putut sa-l vulcanizez. Astia de la Ploiesti sunt mai smecheri, daca tot fac o treaba o fac bine, sa nu mai poti recupera paguba.

Cum nu pot schimba doar un cauciuc, si cum trebuie sa iau tot cauciucuri de iarna (sunt mai scumpe decat celelalte), a trebuit sa-mi cumpar doua anvelope de iarna noi, cele mai ieftine de pe piata: 200 lei/buc.

Concluzia: cea mai scumpa parcare o platiti, nu la Bucuresti, ci la Ploiesti – 2 zile stationare, parcare fara plata, fara rezervare, bulevard central = de la 200 la 400 lei.

Tagged with:
 

3 Responses to Cea mai scumpa parcare

  1. lavy spune:

    naspa!! macar ti-ai luat cauciucuri de iarna!
    din seara asta vine iarna

  2. Andrei Lefter spune:

    Si inainte tot cauciucuri de iarna aveam, asa ca…

  3. Diana spune:

    Andy, ti-am mai zis eu si altii, daca ai purtat cauciucurile de iarna timp de un an, alea nu mai sunt cauciucuri de iarna 😛
    Oricum, imi pare rau de patania ta. Hai ca in Brasov ai scapat pana acum! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.