Spartacus: Blood and pr0n

On 28 aprilie 2011, in film, by Andrei Lefter

Cum sunt un devorator de seriale, avand la activ serii precum Lost, Prison Break, Carnivale, Rome, Lie to me, House, Breaking bad, Boardwalk empire, am ajuns sa vad si serialul momentului si anume SPARTACUS (sez I – „Blood and sand” si sez al II-lea „Gods of the arena”).

Cu ceva ani in urma am vazut „Rome”, mi-a placut si chiar mi-a parut rau ca s-a incheiat dupa doua sezoane (acelasi regret l-am avut si la „Carnivale”, ceea ce nu pot spune si despre „Prison break” care ne-ar fi facut tuturor un pustiu de bine daca s-ar fi oprit la al doilea sezon!).

Pana sa vad „Spartacus”, „Rome” mi s-a parut cel mai „deşucheat” serial dintre toate („Prison break” iar cade de prost – la capitolul scene romantice/de dragoste/amor cred ca ar putea fi nominalizat la zmeura de aur! – relatie mai penibila intr-un serial n-am vazut asa cum a fost relatia dintre Scofield si Sarah… groaznici, nici de mana nu stiau sa se tina! dar, deh, poate asa a fost scenariul).

Dar sa ajungem si la subiectul postarii: Spartacus. Daca sunteti obsedati de pr0nografie si nu va descurcati cu site-uri de profil, torrente etc, uitati-va la Spartacus. Nu stiu de ce l-au numit „blood and sand”, adica stiu de ce i-au zis „blood”, dar in loc de „sand” puteau folosi „pr0n”, e mult mai prezent decat nisipul! La cata vopsea au folosit astia in serial ma mir ca le-au mai ramas bani si pentru efectele speciale. Pr0nografia e la ea acasa, iar in sezonul al II-lea, ca si cum nu era si asa destula in primul, scenele tari se intensifica si ca durata si ca diversitate. Ma face sa cred ca romanii au fost parintii pr0nografiei moderne! 🙂

In rest, atmosfera e la locul ei (nu mi-ar fi placut sa traiesc in timpurile alea), actorii joaca bine (pacat de actorul principal – Andy Whitfield – care a fost diagnosticat cu cancer si a iesit din schema deocamdata. Sper sa-si revina si sa se raintoarca pentru sezonul al III-lea).

3 Responses to Spartacus: Blood and pr0n

  1. Octavian M spune:

    exact aceeasi impresie mi-a lasat-o si mie acu cativa ani cand am vazut cateva episoade din primul sezon…totusi, cu toate scenele lui deocheate, pe mine nu a reusit sa ma motiveze sa vad sezonul 1 pana la capat.

  2. Ady spune:

    FIecare cu gusturile lui Andy!! Pana si Lavy s-a uitat cu mine la serial…cine spune ca „prOn” si „blood” este o combinatie buna??? Vinde!!!

  3. EU spune:

    am vrea noi sa mai revina Andy(D-zeu sa-l ierte!!!) mi-a placut mai mult primul sezon!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.