Colete

On 30 aprilie 2011, in Poza zilei, subiective si personale, Utile, by Andrei Lefter

UPDATE
M-a sunat o doamna de la Adevarul, si-a cerut scuze pentru intarzierea coletului si debandada din redactie, si s-a oferit sa-mi schimbe eventualele reviste deteriorate iar ca bonus mi-a promis ca-mi va trimite ultimele 4 numere din Rahan (cele care se vor tipari in plus fata de astea 52 pentru care am facut abonament) gratis.
Am primit si mail de la Posta Romana care mi-au semnalat ca reclamatia a fost inregistrata iar cat de curand voi primi raspuns la sesizare.

Mi-am comandat intreaga colectie „Rahan” de la Adevarul. Nu le-am cumparat de la inceput, dar pe parcurs mi-am mai luat de la chiosc cate unul-doua numere aleatoriu, cand vroiam sa mai citesc cate o banda desenata. Sunt fan benzi desenate, insa pe la noi e lucru rar sa gasesti asa ceva. Intr-unul din numerele astea cumparate la intamplare am citit pe coperta interioara de o promotie: cica se vinde toata colectia de reviste (52) la uimitorul pret de 165 lei. Am facut un calcul si dadea cu plus, avand in vedere ca o revista costa la chiosc 7.95 lei. Promotia era pana pe 26 martie, iar eu m-am trezit ca sunt interesat de ea pe 25 seara. 😀

N-am stat pe ganduri am achitat si am facut dovada platii pe 26 pe la pranz (dupa ce sunasem in prealabil sa vad daca ma mai incadrez in promotie).

Saptamana urmatoare, joi primeam numarul corespunzator saptamanii respective, insa nici urma de coletul cu numerele din urma. Am sunat la numarul gratuit gasit in revista sa cer lamuriri. Mi s-a explicat ca voi primi coletul saptamana viitoare. Si tot asa, eu sunand in fiecare saptamana si ei spunandu-mi ca il voi primi saptamana viitoare pana vinerea asta, care tocmai a trecut, adica ieri, pe 29 aprilie, cand in sfarsit mi-a ajuns si coletul. Poza de mai jos spune totul:

Daca nu puteti vedea poza de mai sus puteti incerca sa o vedeti si AICI

Acum nu stiu pe cine sa injur: pe astia de la Adevarul ca m-au tinut in telefoane mai bine de o luna pana sa-mi trimita un amarat de colet (si m-au tot mintit cu „saptamana viitoare”) sau pe astia de la Posta Romana pentru o asa prezentare a unui colet!?

PS. Si daca tot ce am scris mai sus nu vi s-a parut „foarte tare”, aflati ca oferta pe care m-am chinuit eu sa o prind (aia de pe 26 martie!!!) s-a prelungit imediat pana pe 28 aprilie! 😀

Tagged with:
 

7 Responses to Colete

  1. scc spune:

    vaaai cata bataie de joc!

  2. Cristian spune:

    Au facut posta coletul tau. 😉 Apropo… subiect de comics fraza anterioara. Sa nu zici ca nu-s inspirat.

  3. Andrei Lefter spune:

    @ scc
    Hopaaa lume noua pe metereze! 🙂 Bun venit pe umilul meu blog!

    @ Cristian
    Prietene, cred ca nu stii ce inseamna comics… 🙂 Mai documenteaza-te si apoi mai vorbim 😉

  4. Razvan spune:

    Am primit cateva scrisori cu documente din Irlanda, in ultimele luni. Toate au fost desfacute, in asa fel incat continutul sa poata fi studiat. Pe primele doua au lipit un abtibild pe care scria ca, vezi Doamne, asa au ajuns in tara (cine poate sa creada asa ceva, de parca An Post e ca ei…), iar pe ultimele nici nu s-au mai obosit sa lipeasca nimic, au ajuns pur si simplu desfacute.

  5. Moise Eduard spune:

    Romanica… ce sa-i faci?:))

  6. lavy spune:

    nu vad poza!!!

  7. Andrei Lefter spune:

    @ Lavy
    Esti singura! 😀 Da si tu click pe „citeste mai departe…” 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.