Parca am mai avut o postare intitulata „Felicitari! Ai castigat!” dar cred ca se referea la altceva… 🙂
De data asta vreau sa va vorbesc despre o campanie marca „CocaCola Company”, o companie serioasa care da premii la toata lumea.
Cand a aparut moda asta, cu adunatul capacelor, stiu ca m-am chinuit si eu o data, ajutat puternic de tata (deh, el a cotizat! 🙂 ) sa strang multe capace sa-mi dea astia de la „CacaCola” (vorba bunicii mele) un pager. Pe atunci nici nu erau telefoanele mobile pe toate drumurile si nici nu stiam exact ce face un pager, dar il vroiam, ca era un castig sigur. Asa ca am strans de mi-au sarit capacele, la propriu, si cand sa le trimit s-au terminat pagerele. Misto.
Acum i-ar „au bagat” astia capace castigatoare la sticlele lor de suc acidulat. Nu m-am mai sinchisit sa le adun, sa ma uit dupa ele sau sa imi doresc sa castig ceva. Nici macar nu stiu care sunt premiile pe care le ofera campania actuala. DAR! Am dat intamplator peste o multime de capace pe care scria „PREMIU”. Am intrebat in stanga si in dreapta in ce se transforma premiul de sub capac si mi s-a raspuns ca intr-o alta sticla de Cola. E buna si aia, mai ales ca nu costa nimic. Asa ca m-am dus sa-mi iau cele 9 sticle de suc, ca atatea capace aveam. M-am dus la magazinul de la scara si mi-au zis ca nu participa la campanie; m-au trimis la Carrefour. M-am dus acolo, nici ei nu participau la campanie, dar m-au trimis la sigur la Zamfir (un supermarket local). Am trecut si pe la Zamfir si mi s-a spus sa incerc in oras, la „nici ei n-au stiu sa-l pronunte” market. Deci bezna totala. Am castigat, dar niciun magazin nu participa la promotie!
Pai… si eu ce fac cu atatea dopuri?!?

PS. Navigand dupa o poza am dat peste lista magazinelor participante la promotie. Poate va ajuta pe voi, eu nu ma mai complic. LISTA AICI!

Tagged with:
 

One Response to Felicitari! Ai castigat! Mergi de-ti ia premiul, de unde? Nu-i!

  1. omulvaly spune:

    In cazul acesta , magazinele care nu participa la promotie NU AR TREBUI SA VANDA PRODUSELE PROMOTIEI ! Este o INSELACIUNE CLARĂ a celor care vand in magazinele lor iluziile castigurilor acordate de ALTII ! Eu m-aş fi dus chiar la OPC ! De fapt am castigat o data o sticla de 0,5 litri de Cola ( asa scria pe dop ) la un magazindin gara Adjud si anuntand vanzatoarea ca ma duc la OPC , imediat mi-a dat premiul !
    Sa nu uit ! DĂ-MI MIE DOPURILE ! :d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.