Vlahuta paralizat

On 18 decembrie 2009, in locale, by Andrei Lefter

Ca in fiecare an in care avem ninsoare, soseaua Al. Vlahuta, drumul cel mai scurt care leaga Gugestiul  de E85, e acoperit de zapada de peste 1 metru. Nu se poate circula. Faptul acesta se datoreaza in principal viscolului si campului pe care soseau il traverseaza pana la intrarea in comuna. O alta cauza ar mai fi si lipsa de reactie din partea autoritatilor.

Aseara am incercat sa intru in Gugesti alegand calea Vlahuta. Decizia a fost pe jumatate eronata, zic pe jumatate pentru ca am avut noroc si n-am ramas inzapezit: o alta masina mi-o luase inainte, asa ca am fost avertizat si nu m-am aventurat, mai ales ca era si noapte!

Solutia pentru rezolvarea problemei pe viitor ar fi instalarea unor paravane anti-zapada de-a-lungul soselei (in zona de camp), dar cum exista intotdeauna si varianta Gugesti-Dumbraveni-E85 nu cred ca se mai streseaza nimeni sa rezolve astfel de probleme.

Tagged with:
 

7 Responses to Vlahuta paralizat

  1. Cristian spune:

    Nu s-ar mai numi autoritati, daca ar face ceva.

  2. OMU spune:

    Si nu aveai incredere in informatiile mele privind drumurile blocate 😀 !

  3. Andrei Lefter spune:

    Tu ai zis de Oreavu nu de Vlahuta! 🙂

  4. lavy spune:

    :)) buna asta Popick:D

  5. OMU spune:

    Ideea e ca a doua zi, dupa ce ti/am spus de Oreavu, am vazut ca si Vlahuta e blocat, dar nu ti/am mai spus ! X_X
    :))

  6. cristean spune:

    auzi, vorba ta, bine ca exista o alternativa, cred ca in sutele de ani de cand exista drumul ala s-a prins lumea ca se troieneste in fiecare an. totusi, sa zici mersi ca nu se apuca oprisan sa-l faca, ar dura 12 ani si s-ar cheltui in plus fata de cat facea cam de vreo 4 – 5 vile pentru ma-sa, asa.

  7. Andrei Lefter spune:

    @ cristean
    Atat Vlahuta cat si celalalt drum (cu iesire in Dumbraveni) sunt drumuri judetene, deci nu sunt in administratia primariei locale. Si dupa cate am inteles astia cu deszapezirea apartin de Consilul Judetean Vrancea… deci tot acolo ajungem. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.