Am vazut Avatar (3D)

On 18 ianuarie 2010, in film, timp liber, by Andrei Lefter

… si m-am ales cu o durere de cap ingrozitoare. Asta pentru ca e prima data cand am vazut un film in 3D. A fost lung, dar n-am simtit cand a trecut timpul. A fost si emotionant si razboinic, dar doar doua faze m-au facut sa tresar in scaun : un bolovan care venea spre mine (sau ceva, nu stiu sigur daca era un bolovan, o bucata de lemn sau o sageata) si senzatia de rau de inaltime cand am privit (in film) deasupra unei prapastii.

Efectele sunt bune, insa ce m-a impresionat a fost mediul creat, cu vegetatie si creaturi, intr-un echilibru foarte realistic. Sunt sigur ca e mult mai mult material in spatele filmului care nu a mai ajuns pe ecran, dar care face ca povestea sa fie credibila.

Vi-l recomand cu caldura, chiar si daca nu-l vedeti 3D.

Sursa poza: avatarmovie.com

Tagged with:
 

9 Responses to Am vazut Avatar (3D)

  1. Mielu007 spune:

    Si eu tind sa-l nominalizez la top 3 cele mai bune filme vazute de mine pana acum. Exact cum spuneai si tu, chiar daca tine 3 ore nu iti dai seama cum trece timpul si ai sta inca 3 ore in fata ecranului fara probleme. Desi e facut 90% pe calculator, ramane un film de referinta..

  2. Cristian spune:

    Am luat bilete pentru in seara asta. Ma duc sa il vad. Am inteles ca e posibil sa si vomiti. Zi ce sa iau, un piramidon ceva un aniti vomitiv.

  3. Andrei Lefter spune:

    @ Cristian
    Nu vomiti, stai linistit. As fi vrut eu sa fie chiar asa de 3D, dar e ok.

  4. daniel spune:

    mdaaa… partea naspa e k numai 25% din film e 3d! cand te uiti la un om nu vezi 3d

  5. cosovo spune:

    Eu unul l-am vazut initial pe calculator ( nu mi-a placut cine stie ce), am fost pe urma la cinema sa il vad 3d ( dar nu ma impresinat deloc, am atipit la un moment dat :D).

  6. Cristian spune:

    Cosovo sa stii ca si pe mine m-a plictisit la un moment dat. In afara peisajelor deosebite si a ambiantei create de ele, nu m-a dat cu cracii-n sus, asa cum ma asteptam. Clasica poveste in care dragostea imposibila izbaveste pana in final.

    Andy, nici pentru mine nu a fost atat de spectaculos pe cat credeam. Ma asteptam sa ma feresc de sulite, sageti si altele. Am tresarit doar cand o cutie a venit spre mine. In rest, nu m-a impresionat. Cred ca un film de groaza e mai fain 3zde.

  7. maddy spune:

    sper ca weekendul asta sa prind bilet, la timisoara tot e rezervat, doar locurile din primul rand sunt libere.
    abia astept sa vad filmul, crap de curiozitate la cat am citit despre el si ce grozav e.

  8. Vio spune:

    Părerea mea este că acest film a inaugurat un nou mod de vizualizare; de acum înainte toţi se vor întrece în efecte vizuale în toate D-urile. Ca să îţi dai seama de adevărata lui valoare artistică (scenariu, muzică, regie etc) filmul ar trebui văzut în 3D şi apoi în 2D, fără toate efectele cu impact emoţional. Astfel, eu am putut să remarc faptul că jocul actorilor nu are nimic deosebit, că în scenariu sunt unele erori etc.

  9. Andrei Lefter spune:

    @ Vio
    Cam asa e. Sa stii ca nici 3d-ul n-a fost cine stie ce. Ma asteptam la mai mult. Cat priveste filmele 3d, acestea nu sunt o noutate. Parintii nostrii au vazut acum 20 de ani film 3d, la cinematograf! Deci tehnologia nu e noua. Cinematografia isi va continua evolutia, mai ales ca „au aparut” si alte dimensiuni…4d, 5d, 6d si mai stiu eu care… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.