Ghiciti utilitatea…

On 7 octombrie 2009, in locale, by Andrei Lefter

Daca ieri va indemnam sa gasiti diferentele dintr-o poza (ciudat, stiu) astazi va invit la un nou joc. 🙂 Am inceput bine blogul asta, cu multa voie buna si chef de joaca. Asadar, tema pentru astazi este sa gasiti utilitatea unor obiecte confectonate la fata locului si aparute astazi in parcul central din Gugesti.

parc_gug_busteni_001

parc_gug_busteni_003Obiectele in discutie au fost confectionate in vecinatatea pietei, imediat langa intrarea in parc (vezi foto de mai sus), prin urmatorul procedeu: s-a luat un trunchi de copac s-a taiat longitudinal, in doua bucati. Fiecare jumatate de arbore a fost scobita in forma de jgheab, mai mult ca o teica/troaca de porci, caci are capetele blocate, sa tina apa. Dar de ce ma chinui atat sa va explic, vedeti si voi poza din dreapta.

Au fost create 4 astfel de obiecte care au fost umplute cu apa si imprastiate in parc. Pe buzele consatenilor a aparut brusc si deloc subtil o intrebare: ce sunt chestiile alea si la ce folosesc?

parc_gug_busteni_002

Asa ca, saritor cum sunt, m-am hotarat sa nu-i las asa si sa le dau o explicatie, numai ca sunt curios sa vad daca va dati si voi seama despre ce e vorba! 😀
Voi ce spuneti ca ar fi, pentru ce si cum vor fi integrate in viitorul aspect al parcului?

– de design (adica pentru aspect; nu toata lumea apreciaza limbile straine si nu vreau sa suparam pe nimeni);
– pentru adapatul vacilor (deh, suntem totusi la tara);
– mici acvarii in care se vor pune pestisori aurii (ca tot vine iarna);
– pentru irigarea parcului: se va utiliza apa de ploaie stransa in trunchiurile de copaci in detrimentul apei de la blocurile din apropiere;
– pentru dotrarea parcului si cu plante de apa (de exemplu nuferi);
– pentru ratuste, daca tot nu e parc cu lac/fantana arteziana, macar parc cu un canal de apa pe care sa se plimbe ratele locale;

Tagged with:
 

6 Responses to Ghiciti utilitatea…

  1. OMU spune:

    Gugeştiul intră uşor, uşor în rândul oraşelor şi pentru că în localităţile urbane se cresc animale de companie în casă (câini pisici)gugeştenii nu vor duce grija de a le adăpa atunci când pleacă la plimbare. Oricum e ceva de BINE!

  2. Cristian spune:

    Nu intra deloc… Pana nu mai distrugi suspensiile masinilor ori motocicletelor, mopedelor, bicicletelor, prin gropile din centru, nu se cheama decat mahala!

  3. lavy spune:

    ma gandeam ca poate pun panselute si sa fie ceva rustic..dar se vede treaba ca nu..

  4. golo spune:

    A intuit bine OMU problema cu animalele de companie, dar am aflat din surse demne de incredere, ca in Gugesti cel mai popular „pet” e, nici mai mult, nici mai putin decat vaca (la mare concurenta cu porcul). Asa ca in timp ce gugesteanul sparge o samanta pe banca din parcul minunat, vaca, boul sau porcul-dupa caz, se pot adapa din nemaipomenitele caiace, gen Pocahontas. kitsch autentic.
    Sa va distrati bine!

  5. Mielu007 spune:

    O sa-mi iau multe injuraturi pentru asta… 🙂

    Poate s-au gandit sa faca o metafora artistica si punand jgheaburile respective au sugerat ca fetele care pierd timpul prin parc sunt niste vaci, iar baietii care trag de ele seara dupa inchiderea programului, niste porci.. :))

  6. Andrei Lefter spune:

    @ Mielu
    prea tare… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.