I like mud! (Unora ne place noroiul)

On 2 martie 2010, in locale, Poza zilei, by Andrei Lefter

Sa-mi contrazic titlul si sa spun: Mie nu-mi place noroiul! Sub nicio forma!!! Nici macar noroiul cu femei goale in el nu-mi place!!!

Unii prin alte parti sunt atrasi de textura deosebita a pamantului imbibat cu apa. Organizeaza tot felul de concursuri si intreceri pe baza de noroi: cine aleagra cel mai mult prin noroi, cine se murdareste cel mai tare, cine inghite cel mai mult pamant cu apa… si tot asa.

Chestia e ca multi organizatori de astfel de concursuri cheltuiesc o groaza de bani sa puna pe picioare o asemenea „grozavie” pe cand la noi noroiul e din belsug si e gratis. Il poti gasi in orice colt al tarii noastre: de la cel mai izolat sat si pana la cel mai populat oras (ex: Bucuresti! 😉 ).
Pentru azi am o poza sugestiva, care ne anunta venirea primaverii, a dezghetului si a sfarsitului de iarna. Nu, nu e vorba de ghiocei, ci de… asta:

Tagged with:
 

5 Responses to I like mud! (Unora ne place noroiul)

  1. keltoighost spune:

    Hai la mine in cartier. O sa-ti placa.
    Asta ca tot zici tu ca YOU like mud.

  2. Andrei Lefter spune:

    Dap, recunosc, e mai nasol la tine, pentru ca stai la oras. Eu macar am o scuza: stau la tara (formularea corecta ar fi la sat cu blocuri! 🙂 ).

  3. Vio spune:

    Andrei, ai intuit o afacere excelentă! Sunt o mulţime de amatori de murdării în lume şi aici găsesc tot ce-şi doresc. Ai putea face bani buni dintr-o afacere de organizări de astfel de manifestări. Dacă ai nmevoie de ajutor…

  4. Stel spune:

    Nu va riscati la afaceri cu noroi.
    Daca vin „funduri” europene si astupa zonele noroioase. ?!

  5. lavy spune:

    eu cred ca puteai gasi o poza si mai relevanta:P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.