Angajam! Salariu 3000 euro.

On 23 martie 2010, in diverse, by Andrei Lefter

Ma gandeam sa ma reorientez. Ce daca am facultate, diploma, etc… la un asa salariu nici nu te mai uiti.

A… despre ce este vorba?! Am primit pe mailul de serviciu un mail cu titlul „Angajam fete/femei”. La o asa discriminare am vrut sa vad ce-i cu exclusivismul asta (netrecandu-mi prin cap evidentul) asa ca l-am deschis rugandu-ma sa nu fiu asaltat de virusul mileniului. 😀

Mailul suna cam asa: „Angajam fete si femei.
Oferim salarii de 3000 euro pe luna.
Pentru mai multe detalii accesati http://www.nulefacreclama.ro

Am intrat mai departe pe site (rugandu-ma pentru a doua oara sa nu ma virusez) si la categoria „LEGAL” scria urmatoarele:

Suntem printre putinele studiouri de videochat care s-au adaptat la cerintele pietei privind legalitatea acestei activitati.


In Romania aceasta activitate nu este interzisa dar nici sprijinita legal de catre cei care ar trebui sa faca acest lucru.


Oferim tot ceea ce este nevoie pentru ca aceasta activitate sa nu incalce nici una din prevederile legii. Software cu licenta, impozite, taxe la stat cat si contracte de munca pentru toti angajatii firmei.

De asemenea nu acceptam cupluri sau orice alte feluri de asociere care ar incalca bunele moravuri.

Varsta minima a oricarei persoane care solicita angajarea este de 18 ani. NU acceptam sub nici o forma persoana care nu poate prezenta un buletin de identitate la cererea de angajare sau care nu poate dovedi ca are varsta minima de 18 ani, in momentul angajarii.

Deci si legal, si cu carte de munca (ca deh, doar nu le-o fi fost greu sa scrie pe site-ul ala ce le-o fi trecut prin cap!).

Tagged with:
 

5 Responses to Angajam! Salariu 3000 euro.

  1. :)) nah it’s a free world, face fiecare ce poate lol

  2. maddy spune:

    ce decor…mega kitsch.
    nu am o parere buna despre fetele care fac asa ceva. n`o fi chiar prostitutie 100% dar nici in regula nu mi se pare.

  3. Diana spune:

    Sa-ti zic una tare! Prin anul 3 de facultate am mers si eu la un interviu de „operatoare calculator” si biroul arata cam asa ca in poza ta 🙂 Am avut rabdare si desi eram imbracata la costum (!), mi s-a facut si o demonstratie de ce inseamna o zi de munca. Am stat intr-un colt in care nu batea camera si am asistat vreo 30 min la o introducere in video chat. Imbracaminte sexy, atingeri si multe schimonoseli, cam astea sunt ingredientele. M-am bucurat ca am iesit intreaga din vila respectiva si cu o experienta rara adaugata in CV 😛
    PS – pe la Foisorul de Foc era vila, locatie centrala, ce mai!

  4. Andrei Lefter spune:

    Ce-ti pasa, acum ca te-ai casatorit si ai facut si un copil, incep dezvaluirile! Sotul stie?!? :)) Uite cine are experienta in chestii din astea… cine te astepti mai putin. Hai ca esti o mamica tare!!! 😀

  5. Diana spune:

    Stie lumea, ca eu ma laud cu de toate, ma mir ca nu stiai pana acum! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.