Una scurta dar reala

On 29 martie 2010, in diverse, poll (intreaba cetateanul), by Andrei Lefter

UPDATE: Intrebarea este oarecum o intrebare capcana si o intrebare retorica in acelasi timp. Multi dintre voi au dat raspunsul care li s-a parut corect (intr-o societate normala si morala) si anume ca ambulanta trece prima. Dar, asa cum multi au intuit (daca nu era asa nici acest articol nu se nastea), nu raspunsul corect si firesc il cauta aceasta intrebare, ci raspunsul real, cel care incorporeaza evenimentul real, petrecut intr-o intersectie din Focsani, Vrancea. Atentie! Intersectia era dirijata de agenti de circulatie temeinic instruiti in ceea ce priveste prioritatile din Romania. Conculzie: raspunsul corect nu exista, insa raspunsul real este COLOANA OFICIALA A LUI boc!

Intr-o intersectie, intr-un oras din Romania, venind din sensuri diferite si mergand in directii diferite, se intalnesc: o ambulanta in plina misiune de salvare a unei vieti (deci cu girofaruri aprinse si sirene) si coloana oficiala a primului ministru Emil (cu sirene, sepepisti si insusi Boc). Intrebare de 10 bani: cine trece primul?

Chestionarul e valabil o sapatamana (adica atat puteti vota), apoi va voi da si raspunsul corect real! 😉

Tagged with:
 

6 Responses to Una scurta dar reala

  1. Greg spune:

    Logic vorbind ambulanta ptr ca fiecare secunda inseamna viata, poate la boc fiecare secunda inseamna bani si pe criza asta sa uite de viata.

  2. maddy spune:

    dc nu trece ambulanta prima e prea de tot.

  3. Stel spune:

    Trece BOC.
    Daca intrebai „cine trebuie sa treaca primul?” raspunsul meu ar fi fost salvarea!

  4. Diana spune:

    Trist ca punem intrebari din astea! Ar trebui sa fie de la sine inteles…

  5. omulvaly spune:

    Şi pentru că prin intersecţie trece şi calea ferată, iar trenul apare în acelaşi timp cu ceilalţi participanţi la trafic…… Dumnezeu să-l ierte pe BOC !

  6. Zamfir spune:

    Cum să treacă ambulanţa prima? Sigur că Boc! Gândiţi-vă: câţi cetăţeni are ţara? Vreo doujde milioane. Câţi Boci are? Unul şi rotund! Q.E.D.! Sau … vorbeaţi despre o ţară civilizată? Atunci, întrebarea nu ar mai avea sens!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.