Sarbatoare

On 24 mai 2010, in d'ale farmacistilor, by Andrei Lefter

Sa dea „ala rau” sa te vada vreo batrana ca dai cu matura la serviciu sau acasa ca ai terminat cu viata pe lumea cealalta. Dar daca persoana respectiva vine la farmacie (locul tau de munca) si e sarbatoare si nu gaseste pe nimeni acolo, la munca!!!, atunci sa vezi blasfemii si pacate la gura ei!

Deci e pacat sa dai cu matura la farmacie in zi de sarbatoare, dar nu pacatuiesti daca vii la serviciu (sa muncesti, bineinteles).

Vedeti, in conceptia populatiei comuniste, munca nu inseamna decat lucrul fizic, in care-ti folosesti muschiul. Munca nu poate fi niciodata procesul prin care se implica si organul numit creier.

Pana una alta pacatuiesc la serviciu si cu muschiu’ si cu creieru’.

Tagged with:
 

3 Responses to Sarbatoare

  1. Vio spune:

    După cum e interesul man, după cum e interesul. Personal, nu am nicio încredere în spusele babelor habotnice. Auzeam o discuţie mai zilele trecute în care una îl învăţa pe un nefericit care avea o înmormântare că tradiţia e să dea de pomană un recamier şi încă multe alte obiecte de mobilier. Un recamier? Tradiţie? De unde până unde? Au făcut din religie un talcioc.

  2. Diana spune:

    Cred ca ideea initiala nu era neparat sa nu faci treaba, ci sa mergi la biserica si sa-ti faci putin timp pentru sufletul tau, indiferent ce intelegi tu prin asta, nu? Si asa nu-ti mai ramane timp de matura 😛

  3. omulvaly spune:

    Fiecare percepe munca si pacatul prin propria viziune ! Ai zis la sfarsitul maturatului ” Doamne Iarta-ma” ? Atunci e bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.