Ieftin si bun

On 27 iulie 2010, in diverse, by Andrei Lefter

Care-i smecheria? Cum sa fie si ieftin si bun? Daca ceva este ieftin inseamna ca si materia prima este mai ieftina, deci calitatea materiei prime ori este inferioara ori se gaseste din abundenta. Concluzie: nu exista ieftin si bun.

Pe langa expresia de mai sus, mai am o problema cu un anumit cuvant: „gratis”. Nu exista nimic gratis pe planeta, totul se plateste intr-un fel sau altul.

Apropo, am gasit gazduire pentru siteul meu, ieftina si buna, dar nu ma costa nimic, deci e gratis! 🙂

 

3 Responses to Ieftin si bun

  1. maddy spune:

    uite un exemplu.
    vineri am mers sa iau ventilator. la praktiker ventilator de plastic – 50-60 lei, ventilator metalic (aluminiu) – 80 lei. am mers la obi. ventilator de plastic, tot atat, ala metalic era 180 lei. am mers la real, ventilator de plastic la oferta 40 lei. evident ca l`am luat pe ala. mentionez ca nici unul dintre ventilatoare nu era cine stie ce firma, toate made in china, toate aratau tot p`acolo. in cazul asta nu se justifica sa dau multi bani pe ceva ce face acelasi lucru.

    la haine si la pantofi nu ma iau dupa ieftin si bun, intr`o vara am luat cateva haine dintr`un magazin ieftin si dupa 2 spalari nu le`am mai putut purta, pacat de ele ca`mi placeau.

  2. Razvan spune:

    Ei, in gazduirea aceasta gratuita ai investit tu energie cand ne jucam la groapa cu nisip si cand ii urmaream pe turci prin gradinile din spatele blocurilor, in calitate de plaiesi. 😉

  3. lavy spune:

    se poate…eu am niste creme sublime 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.