Pentru ca poti!

On 2 august 2010, in diverse, poll (intreaba cetateanul), by Andrei Lefter

1. Care este primul tau impuls cand vezi un gandac târându-se pe jos?

2. Ai vanat vreodata ţânţari cu aspiratorul?

PS. Am pus si chestionare pentru ca stiu ca unora le este mai usor sa dea un click, decat sa scrie un comentariu! 🙂

 

7 Responses to Pentru ca poti!

  1. 1morning spune:

    am votat! 😀
    si m-as mira sa aleaga cineva varianta „il strivesc” daca nu e vb de varianta taratului pe jos in bucatarie..altfel care ar fi motivul ptr care ar executa cu sange rece un gandac?!ce, ei n-au citit „Gandacelul”..?

  2. Vio spune:

    Man, eu nu votez, eu comentez… La prima întrebare răspunsul meu este că mă aplec şi încerc să-l identific, apoi îl ocolesc. Dacă e frumos, îl iau în mână şi-l privesc mai de aproape. Nu am reuşit să omor nici măcar o furnică, dară-mi-te un gândac… La a doua întrebare răspunsul meu este că am încercat, dar m-am lăsat păgubaş, pentru că ei pot ieşi din sac. Aşa că folosesc un aparat electric care emite un sunet ce îi alungă. Cât mai departe, încolo, spre Gugeşti…

  3. Andrei Lefter spune:

    De pus mana pe ei, nu pun, dar daca-i gasesc in imposibilitatea de a-si continua drumul ii ajut! La gandaci ma refer… si nu numai! 🙂 Vorbesc de gandacii de afara. Daca sunt in interior le dau drumul afara. Asta daca nu sunt din aia „nemuritori” de bucatarie (am sechele din camin, unde am traiti printre ei… 🙁 ).

  4. maddy spune:

    depinde unde e gandacul. daca e la mine in casa, il strivesc. daca e in parc, il las in pace. daca e mort dar intact, il iau si`l pastrez. am un gandac imens, ceva gen coropisnita in sertar, mi`a placut ca l`am gasit mort si uscat si avea toate picioarele si clestii aia urati. am vanat tantari cu aspiratorul.

  5. Diana spune:

    Bleaccccccccchhhhhhhhhhhhhh!
    A trecut ceva vreme de cand n-am mai intrat pe net… ia uite unde s-a ajuns cu discutiile 😛
    Eu tip si cand vad gandaci si cand vad tantari si vine Adi si ii aranjeaza 🙂 Sper… ca altfel, tot tiiiiiip pana prind curaj si fac eu ceva. Nu-mi plac nici unul, nici altul, merg pe varianta cu strivitul, daca sunt la mine in casa, pe afara sa faca ce-or vrea!

  6. Doru M spune:

    eu am prins gandaci cu aspiratoru :)…da uite ca tantari sa prind cu el nu m-am gandit

  7. Razvan spune:

    Este prima oara cand aud de prinderea tantarilor cu aspiratorul, insa este, desigur, o idee. 🙂 Iar daca este un aspirator mic de bucatarie sau de masina, care nu face zgomot, este si mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.