After-party (dupa petrecere)

On 28 septembrie 2010, in subiective si personale, by Andrei Lefter

Daca aveti de gand sa va casatoriti, si sunteti din Vrancea, am cateva recomandari si atentionari pentru voi.

Bineinteles ca nunta fiecaruia e cea mai frumoasa, iar alegerile pe care le faci pentru nunta ta sunt cele mai bune (sau iti place sa crezi asta), dar eu voi incerca sa fiu obiectiv. Pana la ora asta n-am primit nicio reclamatie ceea ce ma poate indreptati sa cred ca oamenii care au conlucrat la organizarea nuntii au fost profesionisti sau si-au facut treaba cu seriozitate si daruire. Drept pentru care le multumesc!

Daca-ti cauti verighete simple si care sa nu cantareasca 10 grame fiecare(!!!), adica sa nu fie ghiuluri manelare, cauta in alta parte pentru ca in Focsani nu vei gasi. Fie modelul respectiv nu se mai fabrica, fie trebuie sa astepti mai bine de o luna ca sa le primesti.

Daca vrei un tort tematic (nu va ganditi la ceva in genul emisiunii de la Discovery unde fac oamenii aia niste torturi de iti pica falca), ceva simplu cu o frunza, etc. in Vrancea nu prea se poate. Am intrebat la cofetariile din zona, ce mai, totala lipsa de imaginatie! Plus ca s-ar putea sa mai ai si alte surprize, ex: nu-ti asigura transportul tortului de la cofetarie la restaurant; tu ceri cu crema de fructe de padure si ei iti fac cu crema de ciocolata (nu trebuie sa te stresezi, pentru ca afli abia dimineata, dupa taierea tortului 😀 ).

Pentru aranjamente florale, va recomand o florarie profesionista, cu oameni instruiti si foarte deschisi la propuneri. Se numeste X IN ONE si se afla pe langa Piata Moldovei, in Focsani. Cand o sa-mi vina pozele o sa va exemplific si vizual.

De muzica s-a ocupat un Dj si nu o formatie, pentru ca asa am vrut noi din mai multe motive. Stiu care este perceptia generala fata de DJ, cand zici DJ toata lumea se gandeste la un pusti cu un calculator si o sacosa de CD-uri. Ei bine, daca omul raspunzator de muzica de la nunta noastra se cheama Dan Bajenaru, atunci lucrurile se schimba la 180 grade! Cine nu a auzit inca de el nu trebuie sa mai piarda nici o clipa si sa afle mai multe. Un baiat extraordinar si un profesionist desavarsit.

Restaurantul AmaDeus este deasemenea condus de niste oameni „destupati la minte” si corecti. Personalul este bine instruit si foarte amabil. Nu ies discutii si nu se percep taxe suplimentare. Mancarea este de-a dreptul delicioasa iar oamenii sunt deschisi la orice propuneri si idei legate de ambianta si organizarea salii (sala oricum arata foarte elegant si in zilele fara nunta). Vi-l recomand cu caldura.

Pentru fotograf am apelat la un tanar profesionist din judetul Neamt, pe numele lui Ovidiu Martici. Pozele lui va vor spune totul:site-ul lui – ovimarstudio.ro si contul de facebook – AICI sau AICI

Ar mai fi multe de spus. Astept intrebari! 🙂 Daca vreti sa stiti mai multe din culise… lasati-mi un comentariu si va voi raspunde negresit.

Sa va dau si o poza, nu este facuta de fotograful de la nunta, dar isi face treaba si va arata mirii! 😀

Tagged with:
 

12 Responses to After-party (dupa petrecere)

  1. Razvan spune:

    Bravo domnule, ma bucur pentru tine, pentru voi! 🙂

  2. CLAUDIA spune:

    Buna,
    ma bucur sa vad o fotografie cu 2 oameni minunati.
    Pupici …..

  3. Andrei Lefter spune:

    Multumim pentru urarile de bine.

    @ Claudia
    Bine ai venit pe blog! 🙂

  4. Dragos spune:

    CASA DE PIATRA dragilor, si scuze ca nu v-am putut insoti! Sincer imi pare nespus de rau si sper ca ne putem revansa candva! Tot ne propunem sa va vizitam sau macar sa ne dam o intalnire in Focsani…..da stiti voi cum e ….., sau o sa aflati:)

    Oricum ne bucuram pentru voi si asteptam poze, oriunde le veti posta le vom gasi!

    Dragos, Roda si Maria-Daria:)

  5. Monica spune:

    Casa de piatra si o casnicie plina de bucurii !!!

  6. Andrei Lefter spune:

    Multumim, multumim!!!

    @ Dragos
    Nu suntem absurzi, nu e nevoie de scuze. Noi nu mergem pe principiul „obligatiei” oricum, dar sunt sigur ca voi ati fi venit din placere. Asa ca stati linistiti.
    Cu intalnirea la Focsani chiar ar fi o chestie misto, dar stiu cum este cu timpul, mai ales ca voi aveti si un bebita. 🙂
    Poze o sa fie pentru toata lumea peste tot pe net. Primul care o sa le posteze o sa fie fotograful, pe contul lui de facebook (i-am pus link mai sus). Deci pana o sa ajunga pozele la mine o sa le vada tot netul! 🙂

  7. […] P.S. In ultima vreme am luat parte la cea mai frumoasa nunta… […]

  8. omulvaly spune:

    Felicitari ! Casa de piatra si o casnicie plina de fericire si realizari va dorim ! Acum trebuie sa treceti la etapa urmatoare a vietii ………. transformarea in parinti !
    La multi ani !

  9. okaokaoka spune:

    Didn’t bother logging in for a while to anywhere so I forgot about your big day. Grats, man. And your wife looks hot 😉

  10. Andrei Lefter spune:

    @ Oka
    Thanks meight! It was a super wedding! Meet me on facebook and I’ll send you some pictures (if you want to see more of us 😉 ).
    PS. Mail me to adunatedelasate@yahoo.com so I could contact you.

  11. Mihaela spune:

    Buna. Am descoperit acum blog-ul tau. Si eu fac nunta la Amadeus, peste 3 luni jumatate. Desi mi-a placut enorm de mult atat restaurantul cat si personalul si am auzit ca mancarea este minunata, am inceput sa am teama de acele critici citite pe diverse forum-uri, cum ca este destul de aiurea cu toate coloanele acelea, ca ringul de dans e aproape inexistent, ca ar fi f mic pt 120 de invitati (cati am eu). As aprecia mult daca mi-ai putea arata vreo 2 fotografii de la nunta ta cu sala si cu ringul de dans pt ca nu resusesc sa gasesc nimic in alta parte. Cat despre verighete ai f mare dreptate. E dificil sa gasesti ceva frumos in fcs mai ales daca doresti ceva delicat si clasic. Noi am optat pt modelul „verigheta bunicii”, vazut, placut, cumparat in Italia, unde toti bijuterierii iti arata din instinct numai verighete simple, de diverse gramaje si latimi, contrar a ceea ce se intampla in fcs unde verighetele clasice tb sa le comanzi din cataloage

  12. Andrei Lefter spune:

    @ Mihaela
    Ti-am dat un email cu un link unde poti gasi cateva poze de la nunta mea.
    Multa bafta si Casa de Piatra!
    PS. Nu-ti fa nicio grija cu privire la ring, noi am avut 130 invitati si nu s-a simtit nimeni incurcat de vreun stalp! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.