Stadionul local renaste din propriile balarii

On 5 octombrie 2010, in jocuri, locale, timp liber, by Andrei Lefter

UPDATE:
Iata afisul pentru ultimul meci sustinut de echipa locala! Succesul a fost garantat, echipa noastra castigand cu 4-1. Mai multe rezultate si programul etapei urmatoare gasiti aici.

Candva, pe stadionul din Gugesti, se petreceau fapte de glorie. Echipa noastra numita ba Gloria, ba Foresta juca fotbal cu daruire si pasiune, ajungand chiar si in optimile cupei Romaniei. Apoi, fabrica din localitate, sponsorul principal al echipei, a luat-o la vale (dpdv financiar) si nu si-a mai permis finantarea unui club sportiv. Stadionul a cazut in paragina iar echipa s-a desfiintat. De cativa ani incoace principalul „aparat” de tundere a „gazonului” era format din animalele domestice, scoase de vecini la pascut, pe stadion. Astazi insa am vazut o raza de speranta pentru viitorul sportiv al comunei noastre: stadionul renaste si odata cu el renaste si echipa de fotbal intitulata mai nou Victoria Gugesti (surse neoficiale).

Va promiteam intr-un articol mai vechi cateva poze. Ei bine iata-le:

– s-a facut gardul din spatele stadionului, cel dinspre „Sinistrati”; un gard inalt menit sa tina la distanta privirile indiscrete ale vecinilor de vis-a-vis;

– desi nu se mai poarta in diviziile superioare, s-a instalat si gardul care desparte tribunele de aria de joc;

– balariile de pe teren se transforma incet-incet in gazon ingrijit si tuns;

– au fost instalate si cele doua porti;

– vestiarele au fost partial reconditionate (nu aveti idee cum aratau inainte!!!).

Tagged with:
 

10 Responses to Stadionul local renaste din propriile balarii

  1. Cristian spune:

    Un lucru este cert. Eforturile noastre din lumea internetului au dat roade. Intai cu ghenele de gunoi, apoi cu reabilitarea termica a blocurilor, stadionul iese din paragina, urmeaza drumul? Da doamne dom` primar, ca daca mai faci si drumul eu te votez fara nicio urma de indoiala. Da acum sa il faci… ca daca vine 2012… nu o sa mai am discernamant de atatea bataieli si ajung la limitele nervoase… ca sa nu mai zic ca fiecare groapa din Gugesti are un nume… `mi-as p in… etc. Nu mai are rost sa continuu.

  2. Razvan spune:

    Ma bucur tare mult, sper sa auzim in cativa ani ca echipa din Gugesti joaca iar in Cupa Romaniei. 🙂 Iar faptul ca blogul lui Andrei poate contribui la promovarea acestor evolutii pozitive, reprezinta pentru mine, ca administrator al serverului de gazduire, o mare satisfactie.

  3. Andrei Lefter spune:

    @ Razvan
    Ce-ti mai place sa te lauzi… :))

  4. Jipianu spune:

    mai nou echipa are si un blog unde vor mai fi prezentati jucatorii, rezultatele etc.
    http://victoriagugesti.wordpress.com/

  5. Andrei Lefter spune:

    @ Jipianu
    Ma bucur sa aud asta. Deja i-am facut reclama si cu siguranta nu voi intra doar eu pe site-ul echipei, mai ales ca este unul foarte util pentru toti microbistii.

  6. CRISTI spune:

    Desi sunt plecat de citiva ani buni din GUGESTI ,mai vin din cind in cind pe la parinti ,am ramas surprins de pozele postate .Sa inteleg ca problema proprietatii a fost rezolvata intre d-nul primar si marele (inconfundabilul,cel mai renumit,cel mai destept din toate timpurile )ex-manager de la „S.C. INPRELG S.A ” d-nul PANTURU .Ma bucur sa vad ca una din strazile principale (bulevard suna cam pompos ) a fost asfaltata ,nu de alta dar era sa-mi rup masina prin gropi pina la DUMBRAVENI,anul acesta. Despre stadion „ce pot sa spun „-nu arata nici pe departe ce a fost odata,dar acestea sunt vremurile .Multumesc pentru postari-astfel mai vad ce mai este nou prin GUGESTI.

  7. Andrei Lefter spune:

    @ Cristi
    Sa stii ca „bulevard” ii zice si in acte, nu i-am zis doar eu, asa ca… 🙂
    Si eu ma bucur ca avem din nou stadion. Cu privire la ce era o data… la „radio sant” se aude ca cica din primavara ar urma sa mai fie putin cosmetizat, nu stiu, vom vedea.
    Eu ma bucur ca pot arata consatenilor plecati pe alte meleaguri, imagini din comuna natala, asa cum sunt ele, uneori bune alteori nu prea magulitoare. Incerc sa fiu cat pot de obiectiv.

  8. CRISTI spune:

    Draga ANDREI, nu te acuz de ignoranta-doame fereste,in acte pot sa-i spuna si autostrada ,tot drum principal ramane,esentiala este calitatea asfaltului (ma refer la garantia lucrarii).Sunt curios cit o sa tina aceasta lucrare, avind in vedere ca pe acest drum trec frecvent si masini de tonaj mare,facuta din bani publici, pe o suma deloc neglijabila.Vom trai si vom vedea.Cit despre „radio sant” eu chiar am apucat sa vad „live-cum ar zice englezul”acel stadion .Sa auzim numai de bine. PS : Sper sa ne cunoastem” face-to-face”cind mai vin prin GUGESTI.Toate cele bune.

  9. neneu spune:

    app …andrei spuneai mai sus ca ar fi frumos ca echipa gugestiului sa joace iar in cupa romaniei …va fi si un meci in cupa ..speram ca vom reusi sa multumim suporterii:D

  10. meciuri live spune:

    Aici am gasit aici ceva frumos despre sport. Aveti o pagina web importanta pentru
    informatii Sportive. Mult Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.