Asfaltarea de toamna… tarzie!

On 21 octombrie 2010, in locale, by Andrei Lefter

Doua-trei zile a tot plouat. Totusi, in pauzele dintre ploi, am zarit muncitori cu lopeti care curatau drumul (nu il pot numi sosea pentru ca nu prea mai are asfalt; se mai pot zari din loc in loc, printre gropi, si petice de asfalt, dar asta nu-i sosea!). (foto 1)

Astazi, vremea ne-a surprins cu temperaturi de 16 – 18 grade C, iar muncitorii n-au intaziat sa apara. „Echipati” cu lopeti, bitum si o masina de tasat asfaltul, baietii s-au pus pe plombat craterele de pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu din comuna noastra. (foto 2)

Veti spune: „pai iar carpesc astia gropile in loc sa asfalteze de colo pana colo si pana la primavara drumul sa arate ca acum!?” Ei bine, parerea mea este ca, lucrarea este una provizorie pana cand vor veni utilajele mari si vor asfalta tot bulevardul, de la un capat la celalalt, marind probabil si latimea soselei.

Cetatenii comunei aplauda la unison asfaltarea mult asteptata. Un cetatean oprit pe strada si intrebat de lucrarile desfasurate in localitatea noastra a concis:

In sfarsit voi putea merge si eu la serviciu cu masina! Mi-am cumparat-o de ceva vreme, dar avand in vedere starea dezastruasa a drumurilor locale am preferat sa o tin in garaj.

Chiar daca drumul nu a fost oprit, iar cetatenii au fost nevoiti sa se strecoare printre oameni si utilaje, acest fapt nu i-a nemultumit; au preferat sa astepte cateva minute in trafic decat sa faca in continuare slalom printre craterele din sosea. (foto 3)

In curand, in localitatea noastra, gropile vor fi de domeniul trecutului, iar cetatenii vor experimenta drumuri proaste doar uitandu-se la televizor.

FOTO 1

FOTO 2

FOTO 3

Tagged with:
 

8 Responses to Asfaltarea de toamna… tarzie!

  1. chihuahua 599 spune:

    se pare ca mosul va putea intra cu sania si la noi! (daca vine mai din timp)

  2. Andrei Lefter spune:

    O-ho-ho, bine ai venit tinere in blogosfera gugesteana! Iata ca ingrosam randurile cititorilor de „Adunate de la sate…”.
    Acum ca tot te-ai initiat on-line, poate ne vom auzi mai des!

  3. Cristian spune:

    Chioaca, ti-ai luat laptop de la baieti??? Combinatii!?! Mai vino seara pe la noi… Chioaooooaaa draga! Hinule ne-ai lipsit la nunta lu`… godfather!

  4. Cristian spune:

    Revin!!! Noi pe cine mai injuram/votam acum? Haccc!!!!!

  5. Jipianu spune:

    se pare ca azi au progresat foarte bine lucrarile si dej-a s-a turnat covor pe o portiune de cateva sute de metri

  6. nutitig spune:

    ma bucur pt consatenii mei ,in sfarsit nu se vor mai rupe pivotii bucsele si amortizoarele masinilor noastre ,va pup dragii mei .

  7. nutitig spune:

    sa ne traiesti nenea andy si sa ne tii la curent cu noutatile comunei noastre gugesticity,saluta-l pe domnul farmacist din partea mea si intreaga familie Lefter.

  8. Andrei Lefter spune:

    @ Nuti
    Nu stiu daca e bine pentru afacerea tatalui tau, dar asfaltul nu ne poate face rau. Doar poate daca-l inghitim! 🙂
    Salutari si voua acolo si o sa va tin la curent! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.