Pasaport fara cerere!!!

On 23 iunie 2011, in cu politisti, Utile, by Andrei Lefter

Pasaportul imi expirase de multi ani. Adevarul e ca nu l-am folosit niciodata, mai ales ca am intrat in UE si calatorim doar cu buletinul. Totusi am zis sa-mi actualizez si eu pasaportul pentru ca nu se stie cand da norocul peste mine si ma trezesc cu vreo calatorie „cado” prin „Statele Unite ale SUei” (vorba regretatului nostru profesor de istorie).
Asa ca, m-am apucat de documentare, am intrat pe internet sa vad si eu ce-mi trebuie pentru a-mi face pasaport. Si am gasit: cerere, copie dupa buletin, taxele la CEC, pasaportul vechi. Am descarcat cererea de pe net, mi-am facut copie dupa buletin, m-am dus la CEC sa platesc taxele si m-am prezentat la Sectia pasapoarte. Acolo ce sa vezi: nu era coada! La inceput am crezut ca am gresit locul, am intrebat unde ma aflu, desi scria peste tot ca acolo se fac pasapoarte. In 5 minute am intrat. Cum am deschis usa, domnul din spatele biroului mi-a solicitat buletinul, taxele si pasaportul vechi, rugandu-ma sa iau loc pe scaunul cu panou gri in spate. Nici nu stiu cand mi-a facut poza, mi-a facut copie dupa taxe si dupa buletin, m-a pus sa semnez pe un ecran digital, mi-a luat amprentele si la revedere!

Cred ca e singurul loc din Romania (cel putin din cate stiu eu la ora asta) unde n-am avut nevoie de o cerere sau de o adeverinta!!! Traiasca si la mai multe!!!

Tagged with:
 

4 Responses to Pasaport fara cerere!!!

  1. Cristian spune:

    Care profesor de istorie mah? Cred ca ai uitat… se zice SEoAAA! 😉 Ori poate am fost la scoli diferite. Vezi pe unde pui mana… ca esti amprentat!

  2. Cristian spune:

    P.S. S-apoi Dumnezeu sa-l ierte… ca am invatat istorie de la el!

  3. Florin spune:

    De unde marea amprentare ? Esti amprentat fara sa fi suspect la ceva? :))

  4. Iulia spune:

    In ultimul timp, s-au schimbat multe. Si eu am ramas uimita de cat de repede am luat viza de flotant. Parca imi venea sa ma mai invart un pic, nu tu coada, un formular completat in doua-trei minute, reveniti peste 3 zile si gata. Sa nu le fie de deochi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.