Airsoftul in UK

On 12 iulie 2012, in sport, timp liber, by Andrei Lefter

De aproape un an am incetat a mai practica sportul numit de multi airsoft. Imi lipseste miscarea in natura, intalnirea cu prietenii, berea de dupa, scenarii si deplasari, evenimente si asa mai departe. Mi-am propus sa nu pierd legatura de tot cu acest sport si sa incerc sa-l practic si aici. Am dat un „search” pe google, insa norocul n-a fost de partea mea. Cel mai apropiat club era undeva la vreo 100 de mile departare si se ocupau cu inchiriatul echipamentului pentru petreceri intre prieteni, zile de nastere, team-bulding-uri etc. Cum nu prea am multi colegi de serviciu, nu mai vorbesc de prieteni, ar fi parut aiurea sa bat 100 mile sa-mi inchiriez echipament si replica sa ma alerg singur prin padure, asa ca am renuntat.

Mi-am propus sa tin legatura cu baietii din tara, colegii de club mai vechi sau mai noi, insa, desi exista messenger, facebook, skype, e greu sa te sincronizezi. In plus, oricat ai vorbi pe messenger „despre” airsoft, nu poti suplini niciodata jocul din teren, discutiile despre joc avute la berea de dupa… Imi ramane doar sa citesc/postez pe facebook, sa vizualizez pozele/filmuletele de la joc si sa ii felicit pe baieti pentru ca sunt impreuna, se inteleg, joca, fac deplasari si se intalnesc nu doar pe terenul de joc.

Vreau sa le reamintesc ca sunt norocosi ca-si pot cumpara o replica „autentica” si nu jucariile pe care le gasesti aici. Pentru exemplificare am doua poze pentru ei si pentru toti cei care sunt implicati sau au auzit de sportul asta numit airsoft.

Tagged with:
 

One Response to Airsoftul in UK

  1. lavy spune:

    life sucks! sometmes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.