La multi ani 2013

On 6 ianuarie 2013, in diverse, by Andrei Lefter

Scriu acest articol incarcat de optimism pentru anul care tocmai a inceput. Vreau sa va urez un an cat se poate de bun si multa sanatate si impliniri!

Nu va promit ca o sa scriu mai mult decat anul trecut, dar o sa incerc. Poate o sa schimb si registrul si sa fiu mai optimist in postarile viitoare. Sa va povestesc si despre aspecte placute si normale ale vietii intr-o tara mai civilizata decat tara noastra, Romania. Poate o sa revin si cu mai multe poze din locurile pe care le-am vizitat sau pe care o sa le vizitez.

Se anunta un an plin pentru mine, cu multe evenimente frumoase si mult asteptate. O sa-mi petrec sarbatorile alaturi de familie, prieteni si de cei dragi, o sa am cateva nunti si o sa intreprind o multime de calatorii mai lungi sau mai scurte.

Sunt mai optimist ca oricand si sper sa aduc acasa cat mai mult din optimismul acumulat. Sunt multe diferente dintre tara in care locuiesc si tara de unde am plecat, sunt multe lucruri bune in ambele. As vrea sa aduc ce-i mai bun de aici si sa schimb lucrurile care nu merg acasa. Stiu ca e greu sa schimbi mentalitati, dar nu voi renunta si voi incerca. Mai stiu ca fiecare are puterea sa-i influenteze pe ceilalti.

Nu v-am uitat, nu v-am parasit, dar m-am schimbat, spre mai bine! (zic eu)

La multi ani!

 

 

3 Responses to La multi ani 2013

  1. Razvan spune:

    Asteptam cu interes. 🙂 La multi ani!

  2. lavy spune:

    unde dau facebook like?:))

  3. Andrei Lefter spune:

    @ Lavy!
    S-a rezolvat! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.