ID-uri de mess!

On 30 octombrie 2009, in locale, by Andrei Lefter

Cautam ID-ul de mess al politiei capitalei si am dat „search” pe google „id de mess al” si am gasit urmatoarele rezultate:

id de mess cautare pe google

No comment. Se pare ca lumea e interesanta de id-ul de mess a lui Puya si al Dianei Dumitrescu?! De puya am mai auzit, si nu stiam cine o fi duduia. Uite ca m-am documentat si se pare ca e actrita si joaca in telenovela de succes (asa scrie lumea, nu urmaresc) „Aniela”.

Am deviat. Ce vroiam eu cu postarea asta…? Pai am aflat ca politia capitalei are ID de mess (dgpmb01@yahoo.com). Primaria din Gugesti o avea?? 😀

Tagged with:
 

3 Responses to ID-uri de mess!

  1. Diana spune:

    Am remarcat si eu ca sugestiile date de Google la o cautare te fac sa zambesti ca din senin. Pentru ca sunt bazate pe cele mai frecvente cautari, acestea ar trebui sa fie un „tool” pentru tine, sa te descurci ma usor, dar nu-i asa ca-i interesant sa vezi ce cauta majoritatea? Te face sa te gandesti ca esti unic! :))

  2. OMU spune:

    Ce treabă are ID-ul Poliţiei capitalei cu cel al Primăriei Gugeşti? Şi răspunsul e sigur Da, are iD primăria noastrîă pentru că e europeană ! Şi pentru că eşti citit de angajaţii Primăriei Gugeşti, aceştia ţi-l vor comunica 😀 !

  3. lavy spune:

    pai probabil de la relatii cu publicul, nu? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.