Ciocolata cu ardei…

On 1 decembrie 2009, in subiective si personale, Utile, by Andrei Lefter

Daca eram american ziceam WTF (in traduce libera „ce mama dracului!?”), dar cum sunt roman, si probabil mai sunt si „de la sat(e)” ma limitez la „ce mama dracului mai e si asta?!?” A, probabil nu stiti despre ce vorbesc: despre noua ciocolata cu ardei iute si sare de mare de la HEIDI! Ei, acum ce mai ziceti? Zic bine sau nu? 🙂

Stiu ca in orice prajitura/fursec/ciocolata/samd se puna si putina sare, dar ardei iute in ciocolata??? Ca sa nu zica lumea ca sunt ingust la minte si nu sunt deschis la nou, am cumparat o ciocolata din asta „mai deosebita” pentru a va putea elucida misterul: cine cumpara asa ceva?

cioco_ardei_sareEu sunt mort dupa ciocolata amaruie, asa ca n-am refuzat cand sotia mi-a propus sa incercam sortimentul asta (mai ales ca mi-a iesit la analize ca am glicemia mica, deci numai bine, de sarbatori am liber la dulciuri 😀 ).

Nerabdator, cum am ajuns acasa, am despachetat cumparaturile si ne-am infipt in ciocolata, am rupt un patratel si… La inceput a fost dulce, apoi a trecut in dulce-amarui, amarui-sarat, sarat, dulce-sarat-iute si pe final, imediat dupa ce o inghiti – IUTEEEEE FRATEEE!!! Bleah, oribila. Nu va recomand!

Tagged with:
 

8 Responses to Ciocolata cu ardei…

  1. maddy spune:

    e buna dar nu pot manca mai mult de 2-3 patratele inainte sa`mi stric gustul si sa mi se para foarte iute.

  2. Mielu007 spune:

    Am incercat si eu acum cativa ani, tot din curiozitate. A fost cea mai proasta investitie a mea 🙂

  3. tavy spune:

    asta e pt mine HOT BABY 😛

  4. Razvan spune:

    Habar n-aveam ca exista asa ceva, deoarece nu-s un as al cumparaturilor si, oricum, in ceea ce priveste mancarea sunt prea putin selectiv. Cu toate acestea, simpla idee a unei astfel de ciocolate mi se pare mult prea postmodernista pentru nivelul meu de toleranta. 🙂 Inca o dovada a capacitatii sistemul comercial capitalist de a naste monstri. 😛

  5. lavy spune:

    e de ceva vreme pe piata, eu am gustat din mostre acum vreo 2 ani dar, nu mi-a placut..sunt mai clasica probabil

  6. cristean spune:

    Sa stii ca asta era preferata de regii incasi. O beau, pentru ca era ciocolata calda cu chili. Ce nu inteleg eu este de ce ti-ar placea ceva laxativ amestecat cu ceva care iti produce usturimi in cur, daca-mi permite onor propritaru’ blogului pentru ca sa ma exprim asa aici.

  7. ella spune:

    ba e foarte foaaaarte buna… excelenta si cea mai buna ciocolata creata vreodata. e geniala!!!!!! combinatia fantastica! gusturile se impletesc ca intr’o simfonie, notele sunt magnifice, te face sa visezi, sa iubesti clipele mici si neinsemnate si sa te bucuri de viata, inima iti danseaza si sufletul… oh sufletul este dezmierdat cu cele mai suave gesturi si tratat ca un zeu. cam asta este senzatia Heidi dark chilli… pacat ca nu se mai gaseste….

  8. Dorosin Jenica Mihai spune:

    Eu scriu in dec. 2021 si credeti-ma ca eu caut ciocolata cu chilli de 2 ani si nu se mai gaseste pe nicaieri.
    Am scris la producatori si nu mi-au raspuns iar cei din magazine nici nu stiu ca a existat asa ceva.
    Este o ciocolata f.f.f.f. buna si pacat ca a disparut dar intrebarea me este: De ce a disparut chiar inainte de porcaria asta de plandemie…!!!???
    Daca are cineva habar,…SA SPUNA IMEDIAT AICI…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.