Sport

On 14 aprilie 2010, in timp liber, by Andrei Lefter

M-am saturat de iarna. Cand plec la serviciu sunt sub 10 grade si suntem in a doua luna de primavara! Unde e primavara?! Nu mai suport frigul.

Astept cu nerabdare caldura sa ma apuc de sport. Stiu ca intotdeauna cautam scuze pentru a evita miscarea: ba ca e frig, ba ca e prea cald, ba ca n-avem timp liber, ba ca una ba ca alta. Ma gandesc cum arata tata la varsta mea. El n-avea burta, juca fotbal, mergea mult pe jos, n-avea masina. Noi, acum, mergem cu masina si pana la alimentara sa ne luam paine. La serviciu mergem cu masina, la cumparaturi cu masina, la distractii cu masina. Am ajuns sa mergem cu masina si pana la terenul de fotbal, chiar daca el se afla la 500 metri departare de casa. Cum sa n-avem burti, cum sa nu fim obositi, cum sa nu devenim lenesi si fara chef de viata!?

Ne vedem burtile si ne gandim cum sa facem sa scapam de ele. Incercam tot felul de diete, aparate, teleshoppinguri, dar nu facem sport, e prea solicitant si in plus trebuie sa faci si efort fizic!

Sunt hotarat! Asa ca am inceput timid sa fac naveta la stadion (dap, stadionul ala cu drumul pe diagonala care se vede si din satelit 🙂 ). E mai greu sa-i convingi si pe altii dar parca e ciudat sa bati mingea de unul singur. Si totusi ieri am reusit si ne-am strans vreo 4. Am mai gasit acolo cativa pusti (din genul celor care sunt pe stadion in fiecare zi, joaca ore intregi, alearga incontinuu) antrenati, am incropit doua echipe: burtosi contra pustani – ne-au umilit! 🙂

A fost un antrenament bun. Se anunta o vara plina de miscare. In weekend sunt invitat sa asist la o partida de AirSoft. O sa va povestesc mai multe dupa eveniment (daca o sa se tina – depinde si de vreme 😀 ).

Pana una alta va recomand sa mai lasati masinile in parcare si sa o mai luati si la pas. E mai ieftin si mai sanatos!

Tagged with:
 

10 Responses to Sport

  1. Diana spune:

    Sportul e cel mai tare!
    La cat mai multi km! 🙂

  2. Cristian spune:

    Ai inceput sa nu o mai vezi? 😉

  3. Vio spune:

    @ Cristian: te grabesti. Prima etapa e cand nu te mai poti incheia la sireturi.
    @Adrian: man, esti un suflet generos, dar cred ca te consumi de pomana. Nu am intalnit pana acum niciun roman care sa asculte de sfatul altuia.

  4. Teo spune:

    Ce chestie, de vreo saptamana m-am apucat si eu sa fac ceva miscare. Cateva gandere, genoflexiuni, chestii din astea.Recunosc ca pe mine m-a motivat serialul Spartacus. Adica ma uitam la aia, niste munti de muschi iar la mine burta zici ca are si ea o burta la randul ei. Abia astept sa se vada rezultatele 😀

  5. Steel spune:

    Va prind din urma, scot ganterele de la naftalina, bara de prin garaj,
    programul de abdomene si alte exercitii de prin calculator, si hai sa incurajam sportul. A fost o iarna lunga si trebuie lasata in urma.
    Sanatate multa.

  6. Razvan spune:

    Aveti teren special pentru airsoft in Gugesti sau pur si simplu veti speria trecatorii sau / si animalele mai mult sau mai putin domestice? 🙂

  7. Cristian spune:

    Pun pariu ca va linistiti repede. Daca da, atunci am avut dreptate.

    Daca nu, inseamna ca am contribuit la ambitia voastra si va trebui sa imi multumiti.

  8. auras spune:

    poate data viitoare cand mai iesi pe „stadion”dai un beep ca sa vin si eu,07550370**

  9. Andrei Lefter spune:

    Bineinteles tinere! Cum sa nu. Ti-as fi dat oricum, dar nu stiam daca mai poti… sa alergi. 😀

  10. […] tot eram la capitolul sport, astazi (asa cum v-am promis) va propun o alta varianta de a da kilogramele jos: un sport nou si […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.