Lansare „Romania in contact”

On 16 aprilie 2010, in subiective si personale, timp liber, by Andrei Lefter

Ieri, 15 aprilie 2010, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, intr-o atmosfera emotionanta dar prietenoasa s-a lansat oficial revista „Romania in contact”. Am fost onorat cand am primit invitatia, mai ales ca in sala au fost prezenti oameni cunoscuti si valorosi.

Poze nu prea am facut pentru ca nu am avut timp sa ma plictisesc. Programul bogat, presarat cu multe momente artistice, ne-a lasat cu gurile cascate. Chiar ma intrebam cand o sa mai ajung pe la opera, la teatru sau la ateneu. Nu mai e nevoie: am avut totul acolo.

M-am simtit ca intre prieteni, desi nu cunosteam aproape pe nimeni. Culmea, multe feţe mi se pareau atat de familiare de parca le stiam de o viata.

Un proiect extraordinar si unic initiat de un om extraordinar si curajos. O revista bilingva (romana si italiana) ce se adreseaza romanilor din diaspora italiana. Proiectul urmeaza sa se extinda si in Marea Britanie si Spania.

Daniela Viţelaru, managerul general, un ghem de energie, o baterie inepuizabila, un om deosebit caruia nu i-a fost frica sa initieze un astfel de proiect titanic. Nu este singura, este sustinuta de o echipa la fel de entuziasta ca si ea, si de multi colaboratori si admiratori care cred si doresc schimbarea mentalitatii atat a romanilor fata de romani, dar mai ales a mentalitatii strainilor fata de noi.

Legaturi:
Invitatie eveniment
Romania in contact
Romania in contact blog
Satul lui Lefter

Tagged with:
 

5 Responses to Lansare „Romania in contact”

  1. Vio spune:

    Da, asemenea oameni merită felictările şi respectul tuturor. Mă bucur pentru tine că ai putut participa la ceva ce îmi doresc şi eu de mult. Poate, cu timpul, cineva va observa că există o mulţime de români şi în Spania şi în Germania şi aşa mai departe.

  2. lavy spune:

    asta nu e Abramburica de pe coperta?

  3. Andrei Lefter spune:

    Nope, e chiar Daniela Vitelaru, managerul general al revistei! 😀

  4. daniela vitelaru spune:

    Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris aici despre lansarea revistei romanilor de pretutindeni. Ma bucur si eu ca ai fost alaturi de mine la eveniment. Iti doresc numai bine si sper sa te alaturi curand initiativei noastre. Deja ai facut-o, oarecum, intr-un articol plin de profunzime propus pentru blogul revistei. Esti si tu un om minunat si sper sa ramanem mereu, oriunde ne-am afla, IN CONTACT!
    Cu drag,

  5. Cristian spune:

    In sfarsit te bucuri de respectul si consideratia oamenilor buni. Succesuri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.