Desi e criza, pe la noi lucrurile inca se misca!

On 29 aprilie 2010, in locale, by Andrei Lefter

Gradinita cu program prelungit a suferit o transformare generala uimitoare, dar necesara. Dupa zeci de ani, timp in care n-a fost intreprinsa nicio reparatie capitala (doar curatenii periodice, fara investitii masive in cladirea respectiva) s-a produs si mult asteptata renovare, care sunt sigur ca a bucurat atat copii dar mai ales cadrele didactice de acolo. Pe langa aspectul exterior (mult mai placut acum, fata de anii trecuti cand gradinita arata ca o cladire parasita) s-au realizat imbunatatiri ale confortul termic, fonic, si al utilitatilor. Spatiul din curtea gradinitei a fost reamenajat complet dar nici cel din jurul cladirii nu a fost lasat la voia intamplarii.
In curte, un mic parculet s-a ivit. Parintii isi pot supraveghea copiii stand pe bancile instalate chiar in fata spatiului de joaca. Diversitatea mare a obiectelor din spatiul de joaca, pe care copiii le pot utiliza, duce la distractia maxima a prichindeilor, nelasandu-i sa se plictiseasca deloc.

In centrul comunei se lucreaza in continuare la amenajarea trotuarelor. Spatiile verzi de pe marginea soselei au fost terminate, copaceii au fost plantati, iarba sadita. Parcul central, aproape terminat este deja folosit de localnici. O mare parte din copacii proaspat plantati, atat cei din parc, cat si cei de pe marginea drumului, s-au prins, inverzind si inmugurind la primele semne ale primaverii.

Desi in localitate se zvoneste cum ca izolarea blocurilor din comuna se va opri din lipsa de fonduri, lucrarile la blocurile din centru continuua. Se lucreaza inca la salubrizarea si drenarea subsolurilor si la refacerea acoperisurilor.

Tagged with:
 

7 Responses to Desi e criza, pe la noi lucrurile inca se misca!

  1. Diana spune:

    Sa-ti pui buton de like ca pe facebook 🙂
    Fain ce se intampla cu gradinita… mai e de rezolvat cu copiii… ce ziceti ? 😛

  2. Diana spune:

    Ah, am gasit stelutele! Sunt bune si alea 🙂

  3. Andrei Lefter spune:

    Hai ca esti simpatica mamico. La ce sa mai tresari tu acum, ca si proaspata mamica, daca nu la gradinita, prichindei si jucarele!?! 😀

  4. Cristian spune:

    Bai, eu n-am mai vazut atatia copii in parcul de la gradinita de pe vremea lu` popicu cel mare, tiganu` cel urat si schil cel groaznic. Ei bateau mingea, sareau din leagane, borau in tirifleasca, etc. Foarte frumos. Imi place. Parca a inflorit cartierul vesel.

    Felicitari celor care au conlucrat la aceasta investitie.

  5. Steel spune:

    Oameni buni, terbuie sa facem o claca mare si sa mergem la sapat….
    ca asa a crescut iarba prin parc…. incat abia se mai vad copacii.

  6. drzu spune:

    Andrei te-ai dat cu photoshopu’ a ? :))

  7. Vio spune:

    După cum spuneai chiar tu: există şi lucruri bune. Cel mai mult mă bucur pentru copilaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.