Nici gara n-a ramas pe afara

On 4 mai 2010, in locale, by Andrei Lefter

Intr-un articol mai vechi, vorbeam foarte nasol despre gara din localitate. Spuneam acolo numai aberatii, cum ca gara arata ca dupa bombardamente (e drept ca am venit si cu poze in sprijinul acuzatiilor mele), ca aceasta cladire, care este una din cartile de vizita ale localitatii nu poate fi lasata chiar asa, in voia sortii.

Iata ca nici cladirea garii din Gugesti nu a fost uitata. S-a refacut fatada. Acum macar, cand treci cu trenul pe langa localitatea noastra, nu-ti va lua ochii mica noastra gara, dar nici nu o vei retine pentru uratenia desavarsita de mai inainte.

A trebui sa scriu urat si rau pentru ca mai apoi sa se faca ceva frumos si bun. Sa ma apuc sa critic si trenurile? 😀

Tagged with:
 

9 Responses to Nici gara n-a ramas pe afara

  1. Cristian spune:

    Pe-afara-i vopsit gardul si-nauntru leopardul! Ce zici Cristeane de asta???

  2. Vio spune:

    Andrei, eşti sigur că Gugeşti se află pe teritoriul României?

  3. Andrei Lefter spune:

    @ Vio

    100% 🙂

  4. lavy spune:

    sublim!

  5. Vio spune:

    Atunci e de bine!

  6. omulvaly spune:

    Eu zic sa expui si starea deplorabila in care se afla cladirea Postului de Politie din Gugesti ( in care lecreaya mai mult de „o mana de oameni” ,poate ca asa vei mai face o fapta buna! Oricum tin sa-ti aduc la cunostiinta faptul ca investitia a fost facuta de catre Primaria Gugesti ( din cate am aflat eu), este una reusita ( ca si altele), si nu de adevaratii proprietari si anume C.F.R.-ul asa ca nu te mai gandi sa critici trenurile ca nu vei avea raspuns 😀 . Cum vine vorba aceea : Multumim Partidului 😀 !

  7. Andrei Lefter spune:

    Mai Omule… eu am vrut sa fac o fapta buna si cu postul de politie, dar un agent vigilent m-a atentionat ca n-am voie sa fotografiez cladirea, asa ca am lasat-o pentru altii! 🙂

  8. Cristian spune:

    Pai sa puna un semn, cu POZATU` INTERZIS.

  9. onutza4u spune:

    trebuie să menţionez faptul că am fost profund impresionată de aspectul gării când am fost ultima oară la Gugeşti. am zis în gând „aşa da! mai merge!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.