Farmacie universala

On 1 iulie 2010, in d'ale farmacistilor, by Andrei Lefter

Pe principiul magazinului universal… am putea incerca un experiment: o farmacie universala, unde sa gasesti de toate pentru toti.

Astazi a fost punctul culminant al intrebarilor si asteptarilor oamenilor. Adica ce-si mai doresc/inchipuie ei ca gasesc la farmacie. Astazi o batrana m-a intrebat daca gaseste banderole negre de pus la morti. Asta m-a facut sa-mi pun niste intrebari… Cred ca e firesc ca la famracie sa gasesti de toate mai ales lucruri necesare cladirilor din jur. Astfel: langa famracie se afla „evidenta populatiei” la farmacie trebuie sa gasesti xerox si hartii si sa-l ajuti pe om sa isi compreteze formularele. Daca e posta pe langa trebuie sa ai plicuri. Daca ai si biserica, neaparat trebuie sa ai banderole pentru persoane decedate (formol avem, deci ne-am scos).

Din ciclu „ce mai cauta lumea pe la farmacie”, mai amintim: vopsea, erbicide, hartie igienica, superglue si multe altele pe care nici nu mi le mai aduc aminte…

Tagged with:
 

6 Responses to Farmacie universala

  1. Diana spune:

    Cam morbid articolul… nu mai stiu ce ziceai, dar cuvantul formol imi rasuna imi minte…. 🙁

  2. Vio spune:

    Chestia cu „banderola de pus la morţi” îmi aduce aminte de bancul în care un ardelean îl întreabă pe celălalt:
    – Bade, la voi se îngroapă cu popă?
    – Ba! La noi popa rămâne afară, îi răspunde omul.

  3. lavy spune:

    pai sa faceti si voi pe sistemul drugstore-ului american

  4. Razvan spune:

    N-ar fi rau, din punct de vedere strict comercial… 🙂

  5. Zamfir spune:

    Ieri, tocmai am întâlnit, la Durgăul din apropierea casei mele, loc predilect de hălăduială atunci când nu prea avem timp şi … putere să înghiţim norma de peste zece kilometri!, un culegător de … sunătoare! Am venit acasă cu un buchet generos, pe care l-am dăruit unei vecine!

  6. omulvaly spune:

    Cine te-a intrebat primul de xerox, ti-a dat o idee de afaceri pe care trebuia sa o urmezi, amplasand unul pe hol ! Ceilalti sunt aerieni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.