Sut in fund aka Kick ass

On 6 ianuarie 2011, in film, by Andrei Lefter

Daca v-a placut „Kill Bill”, trebuie sa vedeti si varianta cu fetita de 11 ani, adica „Kick-ass„. E incadrat la comedie, dar la cum sare sangele l-as incadra mai mult la categoria filmelor sadice.
Daca s-ar fi renuntat la scenele de violenta excesiva, la sangele care tasneste din personaje si la alte duritati ar fi fost o comedie perfecta. E naspa cand razi la o faza in care unul ia bataie, iar in secunda doi o pustioaca de 11 ani ii reteaza picioarele cu o katana… 🙁 Parca ii taie din amuzament.
Filmul ar putea fi incadrat in categoria actiune, parodie, filme cu super-eroi din comicsuri, comedie. Are si faze super amuzante, dar care de cele mai multe ori se incheie cu o scena de o violenta excesiva, care parca nu-ti mai lasa gustul placut al situatiei amuzante cu care incepuse secventa.
Eu nu l-as recomanda copiilor sub 18 ani, chiar daca e produs de Walt Disney, si chiar daca e cu copii si super-eroi de benzi desenate.
Finalul lasa loc pentru o continuare…

Tagged with:
 

5 Responses to Sut in fund aka Kick ass

  1. maddy spune:

    trailerul mi s`a parut interesant si am vrut sa vad si filmul. am rezistat cam un sfert din el si am renuntat, mi s`a parut o mare tampenie.

  2. Andrei Lefter spune:

    E drept ca e nevoie si de niste nervi de otel la inceput, dar daca treci pragul, apoi te obisnuiesti… 😀

  3. lavy spune:

    hmm..daca e nevoie de rabdare sa vezi filmul..mai bine renunti:)) asa e si la carti
    oricum nu inteleg cum o fetita de 11 ani are voie sa joace in scene de asa violenta..ce s-a intamplat cu sloganurile: cu acordut parintilor, interzis minorilor etc…?

  4. Andrei Lefter spune:

    Pai probabil fetita a avut acordul parintilor sa joace in asa ceva… 🙂 Hei, e produs de studiourile Walt Disney, deci pentru copii! 😀

  5. dani spune:

    fetitza de 11 ani, aka Hit-Girl, taie cu katane, cutite, le da in cap cu pistoale, sabii, bate inamicii, le da cu grenada, are un limbaj nemernic ;), pana la urma ce copil nu si-ar dori asa o iubita=)), din aceasta cauza este un film de copii, PUNCT 🙂 stati, o singura conditie:
    -Sa-si poarte peruca! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.