Let there be light…

On 17 noiembrie 2009, in locale, by Andrei Lefter

… si a fost lumina in Central Park Gugesti. Pentru prima data pe anul asta (sper sa nu fie si ultima oara, avand in vedere iluminarea defectuasa a comunei noastre) s-au aprins luminile in parcul central.

Char inainte cu jumatate de ora aveam o discutie cu un amic in care puneam problema luminilor din localitate, intorcandu-ma de la oras, si incercand sa nu-mi scot ochii pe strazile si asa pline de caini si noroaie.

Cine nu crede, sa noteze data istorica in „călindar”, data la care s-au pus in functiune stalpii de lumina dintre copaci.

gugesti_park_night

UPDATE: Luminile au stat aprinse pana pe la ora 12 noaptea, apoi au fost stinse. S-a intamplat asa poate pentru ca era prima zi si se faceau probe… vom vedea si in urmatoarele zile cum o sa fie. Oricum, decat sa nu doarma lumea de la blocuri din cauza luminii din parc, mai bine o stinge noaptea si asa se face si economie. 🙂

Tagged with:
 

6 Responses to Let there be light…

  1. Cristian spune:

    Arata mai bine noaptea decat ziua. Putem spune prin analogie, ca Gugesti Park (poate va fi si TM cine stie, atunci sa te tii drepturi de autor) e frumos ca noaptea!

  2. Cristian spune:

    Uitai… Marire si slava intru conducatorul nostru!

  3. Razvan spune:

    Domle, feerie in prag de iarna. 🙂

  4. OMU spune:

    Pentru voi , cei tineri, ţin să vă spun că a mai fost lumină în parc pe vremea vechilor stâlpi cu 5 braţe pentru becuri. Dacă vă aduceţi aminte de abajururile mari albe de sticlă . Apropo şi atunci s-au pus tot din banii comunei, iar o întrebare ar fi cine s-a folosit de stâlpi că erau şi mari şi mici , deci mulţi după ce i-a demolat pentru noul look al Gugeştiului, oraş ratat ?

  5. Andrei Lefter spune:

    Asa e, a mai fost lumina in parc, dar eu vorbeam de asta nou… 🙂

  6. Diana spune:

    Hai ca arata bine. Venim odata si pe acolo sa ne convingem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.