Marea confruntare

On 20 noiembrie 2009, in subiective si personale, by Andrei Lefter

Nu fac politica, dar cica trebuie sa votez. Zilele astea am primit tot feluri de sfaturi cu cine sa votez, dar m-am gandit s-o fac dupa capul meu. Asa ca m-am hotarat sa ma uit la marea (fas) confruntare. In zece minute (10) am adormit. Imi pare rau… eram obosit.

Voi merge la vot si voi vota „cu cine trebuie”! 😉

Tagged with:
 

9 Responses to Marea confruntare

  1. Cristian spune:

    Bah voteaza VERDE, asa macar stii ca nu votezi „pe cine trebuie” nici pe „cine nu trebuie”. Te salut. Fii istet.

  2. Andrei Lefter spune:

    Votul tau va echivala cu un vot anulat… Pacat.

  3. Cristian spune:

    Cea mai mare prostie pe care ai putut-o spune mai nou. Cum sa fie un vot anulat. Este un vot dat cuiva. Vot anulat inseamna sa te duci si in batjocura sa votezi pe mai multi. Eu macar am facut o alegere rationala, si nu votez cum imi dicteaza unii sau altii. Geoana e un prost. Crin e slab ca oaia la genunchi. In timp ce Base va iesi din nou presedinte. Macar stiu ca in turul 1 am votat asa cum trebuie, cu unul care e destept, are o initiativa buna din punctul meu de vedere. Faptul ca nu e sustinut de moguli, de partide mai mult sau mai putin influente, nu inseamna ca nu are dreptul la o sansa. Daca pleci din start cu premisa votului: s-asa ala nu iese, apai nu mai iesim la liman niciodata. Cine se gandea ca Obama, un negru, va deveni presedintele SUA. Ei uite ca s-a si intamplat. Daca nu ti=ai format inca o opinie in legatura cu TOTI candidatii, asta inseamna ca cineva nu te=a lasat sa ti-o formezi (vezi televiziunile care deja si-au luat amenzi de la CNA pentru ca nu au alocat spatii publicitare in mod corect tuturor participantilor, scotand in fata doar pe 3 dintre pretendenti). Mai bine anuleaza-ti tu votul, daca nu esti hotarat, sau alegi la intamplare. Pacat ca mult mai multi tineri gandesc (fara vreo aluzie ca nu ai gandi) ca tine in ultima vreme. Trebuie sa schimbam noi, ceva.

  4. OMU spune:

    Înverşunat eşti, Cristi ! Mă bucur că ştii cine va fi preşedinte şi am înţeles din comentariul tău că în turul 2 vei vota Basescu, foarte bine ! Sper totuşi să nu fie mulţi care să vrea să-i acorde votul lui Băsescu în turul 2, iar în turul 1 ei votând cu alţii să-l situeze pe Băsescu pe locul 3 :D.
    În cazul acesta voi vota aşa : Decât prostul , mai curând floarea 😀 !

  5. Na, ce sa zic, suntem de acord. Merg si eu sa votez cu cine trebuie. Multumesc de link 🙂
    Ai potential, sa stii 😀

  6. Andrei Lefter spune:

    @ Iulia
    Merci de aprecieri. Sunt cu atat mai valoroase cu cat vin din partea unei persoane care stie despre ce vorbeste. 🙂

  7. Diana spune:

    N-am adormit la confruntare, dar am facut si alte lucruri intre timp 🙂
    Pe mine m-a ajutat sa-mi intaresc parerea pe care mi-o facusem deja. Din pacate la noi inca se voteaza ca in Vestul Salbatic, fara o evidenta clara, asa ca totul este relativ. Am auzit de calculatoare de ceva timp, de ce nu le si folosim, sa facem o baza de date, sa ne identificam cu CNP-ul si sa votam o singura data? Si sincer, as vrea sa vad si niste sanctiuni la atat de vehement sustinuta si promovata frauda electorala. Cred ca dupa cateva amenzi si o noapte in arest, multi se vor gandi de 2 ori inainte sa se urce in microbuz…

  8. Cristian spune:

    @ Diana! Esti de`a mea. Fii fericita si nu vota comunistii nici in ruptul capului. http://www.youtube.com/watch?v=lSlUW5Imylc&feature=related

  9. OMU spune:

    Melodia e actuală !
    Dar am o întrebare : Ce vor vota liberalii lui Antonescu , când vor vedea că liberalul şef s-a dat cu comuniştii ? Unde mai este identitatea politică ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.